Oldal kiválasztása

Közeleg a vég. Nem csak az évadnak, de jónéhány szereplőnek is. Kifejezetten baljós epizódnak lehettünk tanúi a héten, és valószínűleg a nézők szeme sem maradt szárazon a sok drámától. Én speciel még mindig nehezen kapok levegőt.

ahsiv47

Az első áldozat a kedves Mr. Richard Spencer. Maggie nem bizonyult túl jó csicskának, miután belezúgott Jimmybe, így aztán az álnéven hamis álmokat ígérő úriembernek sajnos szembe kellett néznie a freak show haragjával. Én ugyan meg voltam győződve, hogy ő fogja túlélni, de elégedettséggel tölt el, hogy nem lett igazam. Sosem tudom neki megbocsátani Ma Petite-t.

És ha már Jimmyt emlegettem: nos, nem könnyű, ha az ember elveszti a kezeit, még ha azokon össze is nőttek az ujjak, ha pedig az után még azt is közlik vele, hogy az apját megölték… Nos, nekem nem sok életkedvem lenne. A srác mégis nagyon erősnek bizonyult lelkileg, mert bár egy darabig ő sem mutatott túl sok hajlandóságot, hogy összeszedje magát, végül amikor új kezeket kínáltak neki, élt a lehetőséggel. Itt szeretném egyébként felhívni a figyelmet egy újabb kapcsolatra a korábbi évadokkal. Ki találta meg? Nem csak a szereplőben rejlik a titok.

No, és persze nem feledkezhetünk meg Elsáról sem. Sok van a rovásán, ez igaz, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem csak én kedveltem őt meg. Az azonban nem mellékes tény, hogy eladta a saját cirkuszát és kinyírta a legjobb barátnőjét. A kérdés már csak az: vajon jár e büntetés azért, ha valaki a hatalmát gyakorolja és az álmainak él?

ahsiv48

Chesterről pedig további nyalánkságokat tudhattunk meg. Azt ugyan már a múlt héten megállapíthattuk, hogy teljesen kattant és valósnak képzeli a meglehetősen creepy babáját. De ami ezek után jön, az bár nem meglepő, de mégis nagyon felkavaró. Igen, elég erősen sejthető volt, hogy mi fog történni vele és Marjorie-val, de ezt sikerült úgy tálalni, hogy én teljesen paff lettem. Amivel pedig még megkoronázta a megkoronázhatatlant, az fergeteges.

Amit pedig imádtam, hogy Dandyt ugyan elég erősen próbálták a szereplők kitoloncolni a képből, mégsem sikerül. Sőt, így a végére már kifejezetten középpontba is került, ami minden vágya volt. Mint egy kis óvodás, amikor megkapja a piros homokozó lapátot, mindezt ráadásul olyan úriember módjára, hogy… hát én nem is tudom, hogy csinálta. Erre azt hiszem, csak egy ilyen pszichopata képes, mint ő. Imádtam, pedig tulajdonképpen véve nem sok szerepe volt az epizódban, viszont mindaz, amit sejtetett, az csak jóra enged következtetni. Én már nagyon izgatottan várom.

Hát én nem is tudom, mit mondjak. Mármint igazából tudom, csak leköt az ugrálás és a sírás egyszerre. Ugyan nálam az első évadot semmi nem fogja felülmúlni, de a Freak Show nagyon közel jár hozzá és nem szívesen fogok tőle elbúcsúzni jövő héten.

Szerző

Ixi
Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!