Oldal kiválasztása

Köszönöm! Ez az első dolog, ami eszembe jut az epizódról, tekintve, hogy az előző posztomban már kezdtem megijedni, hogy visszasüllyedünk a régi, kaotikus szintre, ami az első évadra volt jellemző. Izgalmas, élvezetes és kicsit agytúráztató negyven percet kaptunk a Lost Girlből ezen a héten.

lostgirl73

Számomra a jóság az első pillanatban elkezdődött, amikor megpillantottam egy amerikai focipályát, ugyanis nagy szurkoló vagyok. Aztán kevésbé volt szívderítő, amikor megjelent a sárga rendőrségi szalag az öltözőben, valamint Dyson, és egy piszok jó játékos holttestét kezdték vizsgálgatni. Mellette is feltűnt a már jól ismert jel, ami az előző három tetemen is rajta volt. Így a nyomozás már egy kicsit más színt öltött, hiszen nem egy egyszerű gyilkosságról volt szó. Ebből persze nem maradhatott ki Bo és Tamsin sem, akik nők lévén inkább a cheerleaderekhez csapódtak. Nos, bár mindig is tudtam, hogy Tamsin nagy sportoló, azért vicces volt szoknyácskában ugrálva látni.

lostgirl75

A nyomozással együtt a történet többi szála is mozgásba lendül, kezdve Mark barátnőjével, és bezárva az ismeretlen szőke tyúkkal. Bizony, végre lassan fény derül rá, hogy ki ez, és mit is akar itt – bár még azért mindent nem árultak el most se. Viszont ezzel is garantálták, hogy még jó darabig a képernyőhöz tapadjunk, és többet akarjunk tudni. Táltos paripa ez az évad, én mondom!

Persze semmiféle nyomozás, bonyodalom, sem probléma nem állhat Bo magánéletének az útjába, ami úgy tűnik, olyannyira saját életet él, hogy már a succubus véleményét sem kéri ki erről. Lassan személyit lehet neki adni. Persze a dolognak megvannak a maga előnyei, hisz nem csak Bónak okoz meglepetést, hanem a nézőknek is – bár itt szeretném megjegyezni, hogy számunkra azért nem volt ANNYIRA meglepő szerintem. A kérdés már csak az, hogy mit kezd a hölgyemény az új helyzettel? És mit kezdenek vele a többiek?

lostgirl74

És itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy közöljem: a lehetetlen dolgok nagyon izgik és feszültségkeltőek, de attól még lehetetlenek. Tamsin sportolónak sportoló, de ahhoz a touchdownhoz ő nem volt elég jó kondiban, pláne nem egy rakás izmos, meccsre felkészült pasival szemben nem. Szép volt, és a célra megfelelt, de köszönöm, nem kérem. Ez annyira lehetetlen húzás volt, hogy nem akarok több ilyet látni. De ez a vágyam nem fog teljesülni, igaz?

lostgirl76

Azért a fenti kifakadásomtól függetlenül ez egy nagyon jó kis epizód volt, élvezetes volt nézni és úgy tűnik arra is tekintettel voltak, hogy nem mindenki néz focit és nem zsúfolták tele szakzsargonnal – nekem belefér, de szerintem sokan vagytok, akik nem örültek volna. Még tapsolnék is, ha nem lenne tele a kezem kajával. Jöhet a következő!

Szerző

Ixi
Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!