Oldal kiválasztása

„Vak orákulumok és macskává változó szukkubusz? Mi a fene történt?” Valahogy így reagáltam le a legújabb epizódot. Nem igazán tudom, hogy most jót érzek, vagy nem. Teljesen kusza és érthetetlen rész volt, és amennyiben ezt megmagyarázzák legközelebb, akkor jó. Ha nem, akkor hajat fogok tépni – pedig ha tudnátok, mióta növesztem…

lostgirl71

Haladjunk sorban. A sorozat folyamán már azért láttunk orákulumot, így nincs is nagy meglepetés benne, hogy Bo-nak ilyen is akad a baráti körében. Ezúttal azonban a bajt nem látja előre a kedves hölgy, és persze Bo szalad a segítségére, amikor az eltűnik véres, nyitott lakást hagyva maga után. A nyomok nagyjából sehová nem vezetnek, a szukkubusznak azonban szerencsés napja van – pontosabban születésnapja.

Valószínűleg nem így képzelte azt a szülinapot, mivel Tricktől igencsak gusztustalan ajándékot kap. Minden jóra fordulni látszik azonban, amikor megkapja az ajándékát Tamsintől és Laurentől, ami állítólag szerencsét hoz. Ők lepődnek meg viszont a legjobban, amikor Bo-nak valóban csodálatos szerencséje kezd lenni állandóan. De sajnálatos módon a szerencse nincs ingyen – és ez vezet végül oda, hogy Bo lassan macskává változik. Innentől pedig adott a kérdés: éljen a szerencsével, és mentse meg a barátnőjét, vagy előbb mentse meg magát?

lostgirl70

Miközben a lányok a hajtóvadászattal vannak elfoglalva, addig a fiúk a saját játszmáikat játsszák. Mark ugyanis munkát kap Tricktől a Dalban, így már van hol maradnia, és dolgozik. Ez addig remekül működik is, amíg meg nem jelenik Vex. Imádjuk őt, de lássuk be, ahol ő van, ott baj is van – most sincs ez másként, egyből beleviszi egy kis balhéba a pici fiút. Persze, kinek mi a rossz, a srác elég jól jár a dologgal, mi pedig olyan kocsmai verekedést kaptunk, amilyet még nem láttunk – hála Vex képességeinek – viszont nagy árat követel a kaland.

lostgirl72

Persze, mint mindig, most is minden mindennel összefügg, és az epizód végére rájöhettünk, hogy a két szál szorosan összekapcsolódik. Csak sajnos azt felejtették el az orrunkra kötni, hogy hogyan és miért. Lehetne ez jó és izgi húzás, de most nem úgy sült el, ahogy kellett volna. Mindössze értetlenül kapkodom a fejemet, hogy mi történt. A macskás vonalat valószínűleg csak a szórakoztatás kedvéért rakták bele – legalább ez az egy jól működött, azon tényleg jót röhögtem. Szóval azt hiszem, hogy ez nem a legjobb rész volt.

Kevdes készítők! Tessék rendet tenni a polcon, és a fejetekben is! Ezt így nem lehet elénk rakni. Nagyon izgi, nagyon rágjuk a körmünket, de ez sok, és most már hülyén hat. Ráadásul az a húzás a végén az orákulummal kifejezetten ronda dolog volt és enyhén szólva beteges is. Legközelebb jobbat kérek!

Szerző

Ixi
Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!