Oldal kiválasztása

Azt hiszem, idén kifejezetten meg fogom szeretni a valkűröket. Eddig ugyan nem sok fantáziát láttam ebben a karakterben – legalábbis a Lost Girl keretein belül – de az ötödik évadban kifejezetten izgalmasnak ígérkezik.

lostgirl61

Miután a múlt héten Bo kikövetelte, hogy Kenzit visszaengedjék az életbe, nem kis kalamajkában találta magát. Neki is ki kéne jutnia valahogy, azonban a szabály az szabály, maradnia kell. Ráadásul nem csak a szabályok késztetik a maradásra, de az apja is valahol a Valhallában rejtőzik, és Bo még mindig meg akarja találni. Ennek következtében belefut a nevelőanyjába, sőt, még a kedves apuka kezét is megpillanthattuk! Elég izgisnek tűnhet ez ebben a formában, de egyáltalán nem volt az. Csak amolyan Bós – egy kis csábítás, egy kis rohangálás, mindezt persze nagyon kemény arccal.

Az igazi izgalmak a Földön zajlanak, ahol mindenki azon dolgozik, hogy visszaszerezzék a szeretett succubusukat – ki így, ki úgy. Trick, Kenzi és Lauren inkább a hagyományos verziókra esküszik, ami a szellemidézés. A szellemidézésről viszont már a horrorfilmekből megtanultuk, hogy nem veszélytelen. Azonban amikor épp nem a kissé humoros, láthatatlan ellenfél ellen való hadakozást lesheti a néző, akkor itt is akad nem kevés vetkőzés. Mondanám, hogy sok, de igazság szerint ez a Fae világban megszokott.

lostgirl60

A hősszerelmes farkasról, Dysonról szólva pedig – nos, ő inkább a férfias csáberejét veti be, hogy kimentse Bót. Szeretem, mikor ezt csinálja, mert ilyenkor nem csak állati dögös, de elé könnyen el is csavarja a néző fejét. A dolgok azonban nem ilyen egyszerűek és egy vadászó valkűrt nem lehet ennyivel leszerelni – hiába adnánk mi meg magunkat ezer örömmel. Ami azt illeti, még csak rosszabbá is teszi a helyzetet.

És aki végül mindent helyrehoz, az Tamsin. Szegény lányt kezdem sajnálni, amiért állandóan haragszanak rá valamiért, nem bíznak benne, de aztán mindig ő az, aki kihúzza a csapatot a csávából. Én már adtam volna neki valami díjat, hisz nem kevés bátorság kell ahhoz, hogy ne csak a testvérével, de egyenesen Hádésszal szálljon szembe. Úgy tűnik, nagyon fontosak lettek neki a barátok, mert tényleg keményen teper.

lostgirl59

Azért annyit felhoznék negatívumnak, hogy én imádom ezt a sok mitológiát a szériában, de most már kezdik nagyon összekeverni őket egymással. Néha már nem lehet kiigazodni rajta, hogy mi mihez tartozik, és ez gyakran gyakran logikátlan. Ez az utolsó évad, ne most kezdjünk kavarni, hiszen eddig is sikerült ezt elkeverni. Elég zavaró, amikor Hádész ücsörög a Valhallában és közben egy kobold szemtelenkedik a labirintusban. Ez már tényleg frusztráló.

lostgirl62

Azért izgalmakban nem volt hiány, és azt is garantálták az utolsó képsorokkal, hogy kíváncsiak legyünk jövő héten is. Sőt, én még egy kicsit hisztisen is reagáltam. Tudni akarom, hogy ki az a csaj! Ide a következővel!

Szerző

Ixi
Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!