Oldal kiválasztása

Szokás szerint nem hagytak minket unatkozni az American Horror Story új epizódjában – ez a minimum, ha már a múlt héten nem kaptunk semmit. Kijelenthetem, hogy teljes mértékig sikerült kárpótolni ezért, rengeteg izgalom és dráma volt a héten a Freak Show háza táján.

ahsiv32

Elsa egyre nagyobb bajban van, mert bár mi tudjuk, hogy sok eseményhez nem volt túl sok köze, mégis ő az, akit az emberek legkönnyebben és leginkább hibáztatnak. Ennek az a tetőpontja, hogy most már Ethelen a sor, hogy elveszítse benne a bizalmát. Hát, elég drámaira sikerült, főleg, hogy Miss Elsa titkai így kiderültek. Persze mi ezeket már mind tudtuk, de mi nézők vagyunk, nem szereplők – és én ennek egyáltalán nem örülök! Úgyhogy már kijelenthetjük, hogy a kedves főnökasszonynak kezdik igencsak feladni a leckét, hogy hogyan húzza ki magát a slamasztikából, és maradjon közben a csúcson – én azért hiszek benne.

Pedig az az igazság, hogy a társulat többi tagja sokkal sárosabb, mint ő, és az ehhez vezető cselekedeteket nem is igazán akarják abbahagyni. A vér vért kíván. Eddig sem volt hiány elfojtott, majd feltörő agresszióban, de most már lassan lehet aggódni, elvégre túl sokan fognak eltűnni most már ahhoz, hogy azt csak egy kis legyintgetéssel el lehessen intézni.

ahsiv31

Persze az, hogy egyre fogy a társulat, az nem csak sok akcióval és izgalommal jár, hanem rengeteg fájdalommal is – amit a jó színészeknek köszönhetően még én is át tudok érezni. Ilyenkor látható igazán, hogy mennyire jól van összerakva ez a sorozat, mindig nagyon jól tudnak az érzelmekkel dolgozni.

Az viszont tudnivaló, hogy amikor egy ajtó bezárul, egy másik kinyílik. Ezt a mondást valószínűleg Elsa is ismeri, mert miután befogadták Evie-t, most további „furcsaságokra” vadászik, amivel gyarapíthatja a repertoárt. Meg kell hagyni, ez a nő nagyon érti a dolgát, engem is simán meg tudna venni kilóra. Vajon az elég, hogy bámulatosan erős idegzetem van? Vagy ez csak arra jó, hogy a randikon a pasik ijednek meg helyettem a horrorfilmeken?

ahsiv29

Nem csak a társulatban van gáz, hanem Dandyéknél is. Emlékezhettek még, hogy Dandyke kinyírta a házvezetőnőt – ez azonban nem maradhat következmények nélkül. A hölgyet egy idő után keresni kezdi a lánya, akivel eddig minden héten beszéltek. Végső aggodalmában már ellátogat az anyja főnökeihez, ami ismét megkavarja az állóvizet. Ejnye, Dandy! Legalább anyukádat ne kevernéd állandóan bajba! Egyébként csak szerintem van nagyon menő házuk? Én odavagyok érte – és az a karácsonyfa valami fantasztikus!

ahsiv30

Szóval ezúttal sem maradtunk szívroham nélkül. De nem is bánom, különben már rég kivágtam volna az ablakon ezt a sorozatot. Bár azt meg kell mondjam, hogy az évad elejéhez képest jócskán megváltoztak bennem az érzések. Jimmy kifejezetten idegesít már attól függetlenül, hogy teljesen meg tudom őt érteni. Ellenben Dandyt egyre inkább a szívembe zárom a kezdeti ellenszenv ellenére. Olyan kis aranyos!

Szerző

Ixi
Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!