Oldal kiválasztása

Hét gonosz, hét orosz. Hetedik rész következik a Town of the Living Dead sorozat életében, ami a Zombie Stunt Double névre hallgat – és, itt sem kellett csalódnom  a kötelező agymenés mennyisége és minősége miatt. Jöjjön hát az a rész, ami garantáltan elveszi mindenkinek a kedvét a vak randitól.

 TOTLD S01E071

Chase, aki többszöri nézésre is egy elég anyám katonája gyerek, és itt még kiderül róla egy elég furcsa, de nem meglepő fóbia: a magasság. Na, ezt a kis ördögöt kéne legyőznie magában a kis csibének – a forgatás miatt –, ám ebben nem könnyíti meg helyzetét édes anyucija sem, aki mindennél jobban félti kisfiát, és nem rest felemelni a hangját még Tinával szemben sem – ezt a megmozdulását én azonban inkább kártékonynak könyvelek el, semmint hasznosnak. Eközben persze Bryan is hozza a formáját és sikerül Terry-t belekergetnie egy olyan szinten bizarr vak randiba, hogy az már nálam is kiütötte a mércét.

 TOTLD S01E072

A Zombie Stunt Double-ben sem kellet csalódnom. A szereplők kötelezően hozzák az eddig elvártakat, sőt még újdonságok is kiderülnek itt– ebből kinek mi fog jól és kevésbé jól esni, de garantáltan a falnak fog menni tőle a kedves néző.  Meg amúgy, érdekes kis szereplő ez a Chase: eleinte nem néztem ki belőle sokat (ez az álláspontom még most is áll), nem is annyira kedvelem, viszont a kis allűrjei, és úgy az egész tokostul-vonóstul, bizony hozzáad nem keveset a sorozat sikeréhez. Byranről meg Terryről aztán meg szó se essék – két ekkora elmehuszárt már régen hordott a hátán a föld. Amit ezek műveltek abban a kevés játékidőben, ami megadatott nekik, hát azért már rég kijárt volna egy nagy medveölelés – két taslival karöltve.

 TOTLD S01E073

Most is – mint mindig a sorozatoknál, amiket viszek – imára csapom kezeimet, hogy ne essen csorba ezen a kis sorozaton, mert akkor fejek fognak repülni és zombik fognak harapni. A Town of The Living Dead eddig bizonyított, ezután se kelljen senkinek csalódnia benne.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.