Oldal kiválasztása

Huhú! Annyi érzelem volt itt, hogy egészen megterhelte a szívemet. Ez egy ilyen hétnek bizonyul, lehet, hogy vasárnapra már könnyekig el fogok érzékenyülni valamin. De annyi szent, hogy az American Horror Story is nagyon ért az érzésekhez.

ahsiv22

A cirkuszban lassan kezdi felütni a fejét a bizalmatlanság, aki pedig a magját elültette, az maga Elsa volt. A nézők számára még mindig rejtély, hogy mi van az ikrekkel, a freakek azonban még nálunk is kevesebbet tudnak. Ezek után persze nem csoda, hogy pletykálni kezdenek, hogy a főnökasszony tüntethette el őket, mert túlragyogták őt. Elsa meglehetősen rosszul viseli ezt, és a nagy hisztijében még kárt is tesz valakiben. Valahol azonban meg lehet őt érteni, hiszen neki az egész élete a sztárságról szólt, nem könnyen tudja azt elengedni – legalábbis ilyen helyzetben nekem is nehezemre esne, főleg, ha azt vesszük, hogy a lányok nem is küzdöttek érte annyit, mint Elsa.

ahsiv23

A bizalmatlanság, az eltűnés és a balesetek pedig jócskán elősegítik Stanley és Maggie mesterkedéseit, hogy végre szerezzenek egy igazi freaket a múzeumnak, most úgyis rá lehet kenni Elsára. Maggie azonban nem túl sikeres ebben, mert úgy tűnik, kezdi megkedvelni a társulatot. Na, hát ezt a felfordulást! Persze, ha úgy vesszük, a hölgyemény könnyen beszél, mert neki van tető a feje fölött és van mit ennie, no de Stanleynek felkopik az álla, ha nem tesz le valamit az asztalra a múzeumnak, és ha pénzről van szó, neki aztán semmi sem szent. Én azért ezzel meglehetősen bizalmatlan vagyok, valahogy nehezen veszi be a gyomrom, hogy tényleg megkedvelte a freakeket, miközben nemrég, még viszolygott tőlük.

Dandy küzd a lányokkal – pontosabban csak Dottal. Ő ugyan nagyon odavan az ikrekért, és Bette viszonozni is látszik az érzelmeit, azonban a páros másik fele továbbra is csak a pénzre hajt, hogy megszabadulhasson a testvérétől. Ilyesmit azonban nem könnyű eltitkolni, ha az ember be van zárva egy házba, így nem túl nagy meglepetés, hogy szegény kicsi Dandy hamar rájön a huncutságra. Egészen megsajnáltam!

ahsiv21

Ez az a pont, ahol a néző joggal mondhatná, hogy ez az egész egy nagy katyvasz, főleg, hogy azt vártuk volna, hogy végre kiderül, hogy mi van az ikrekkel – és ez nem derült ki. Azonban sikerült ezt a katyvaszt megfelelően tálalni és elérni vele, hogy csak tovább rágjuk a körmünket. Lassan egyébként ennyi körömrágás után műkörmökre fogok szorulni, azt legalább nem tudom tövig nyammogni. No, de most már aztán elég legyen! Türelmetlenek vagyunk ám! Tessék beavatni minket is, hogy mi folyik itt!

ahsiv24

Az sem érdektelen egyébként, ami Maggie-vel történik, legalábbis részemről kíváncsi vagyok, hogy valójában mennyire lágyult el. Persze Ma Petite-től és Jimmytől nem nehéz ellágyulni, de ez a lány sok fejtörést okoz mind Stanleynek, mind nekünk. Szóval bőven van mit várni a jövő héten is.

Szerző

Ixi
Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!