Oldal kiválasztása

Igen, most egy kicsit nem megszokott időpontban jelentkezik a heti zombi imádás, de a technika ördöge már csak ilyen. Térjünk is rá a lényegre, sztárvendégünk a Z Nation szám szerint nyolcadik része, a Zunami: avagy zombiból sosem lehet elég sok egy helyen.

 Z Nation S01e81

Mostanában észrevehető az a jelenség a sorozatban – legalábbis nekem az utóbbi három részben tűnt fel –, hogy a hangsúly az egyik fontos szereplőről áttolódik egy másik, ha szerencsénk van egy, úgy ahogy normális karakterre. Itt sem kellett csalódnom csak annyit hogy 10K kevesebb, és Citizen Z kerül reflektorfénybe. De azért nem szaladjunk ennyire vissza, előbb csekkoljuk le ezt a részt.

 Z Nation S01e83

Kalandos kis cserkészcsapatunk a szokásos menetelés közben egy hordányi zombi elől bemenekül egy halottasházba (logika ebben a tettben annyi, mint medvesajtban a brummogás), ahol még szintén maradt néhány túlontúl aktív élőholt, majd Citizen Z találkozik egy meglehetősen váratlan személlyel, akinek nem kevés hátsó szándéka van.

Z Nation S01e82

Szerintem egész jól sikerült kis rész lett ez, ha nem számítjuk bele a tényt, hogy a csipetcsapat egy olyan helyre volt képes bemenekülni, ahol tuti, hogy mindig van zombi. Citizen Z még mindig nem a szívem csücske, de sajna azt is el kell ismernem, hogy ennek a sorozatnak ő az egyik alappillére – és ez nem tesz annyira jót a szériának. Alapból is kritikusabb szemmel nézem a főszereplőket (vagy az annak tituláltakat), és azt nehéz elérni nálam, hogy azt mondjam, ő tényleg egy jó arc vagy valamivel több, mint az átlag ­­­– és Citizen Z még nem tartozik ide.

 Z Nation S01e84

A Zunami olyan, mint egy halott: vagy jót vagy semmit. Kicsit zavar, hogy 10K kiesett a pixisből bizonyos értelemben, de mivel maga a főszereplő kezd fejlődni – bár még nem érte el a rendhagyó kategóriát –, így annyira nem zavar a dolog.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.