Oldal kiválasztása

Nos, mi is lehetne jobb hír egy Veronica Mars rajongónak annál, minthogy imádott – és túlságosan hamar elkaszált – sorozata kap egy spin-off jellegű websorozatot? Az, ha ebben a főszereplő maga Dick Casablancas!

playitagaindick.s01.e01.1

Szóval, ez egy websorozat arról, hogy a Dicket játszó Ryan Hansen készíteni akar egy websorozatot – igen, már az alapgondolattól röhögő görcsöt kaptam. Ryan “kreált” egy lehetséges forgatókönyvet, és mivel évek óta barátok Kristen Bellel, így őt is meggyőzte, hogy szerepeljen leendő sorozatában. Ami egyébként okosító pirulákról (Csúcshatás) meg privát nyomozásról (Magnum) fog szólni – persze teletűzdelve akciójelenetekkel meg lövöldözéssel és tánccal, hiszen az amúgy is remekül megy Ryannek.

Kristen természetesen hezitál, hogy valóban a nevét adja-e hozzá, és abban is kételkedik, hogy Rob Thomas, a sorozat atyja erre áldását adja majd, de végül belemegy – meg már úgy is felvettek vele egy jelenetet a promó videóba. De ebben a videóban az is látszik, hogy Logan Echolst alakító Jason Dohring visszatér, és ha hihetünk Ryannek, akkor a sorozat összes szereplője tiszteletét teszi majd a Play It Again, Dick-ben.

playitagaindick.s01.e01.2

Utoljára ilyen stílusú őrültséget az MTV-n láttam, amikor adták a Death Valleyt. Mivel hétperces epizódokról van szó, ezért esélytelen, hogy erről minden héten beszámoljak, de azt megígérhetem, miután lement mind a nyolc epizód billentyűzetet ragadok!

Szerző

Catleen
Catleen
Alapító és főszerkesztő

Mindig online kütyüfüggő, “csak még egy epizód” suttogó, űrhajó gyűjtögető kocka, digitális bennszülött. Igazi fangirl és PR munkatárs a Serenityn.