Oldal kiválasztása

Ahogy az események haladnak előre, úgy szép lassan az ellenség is kezd rájönni, hogy bár az egészséges versenyszellem jó dolog, ha egy célért küzdenek, talán érdemesebb együtt csinálni valamit. Persze ez Sailor Moonak és társainak annyira nem jó, de legalább már felcsillant az értelem egy apró szikrája.

sailormoon14

Ezúttal egy bál a cél. A városba érkezik D hercegnő, aki egy kincsről akarja lerántani a leplet. Természetesen Luna és a harcosok egyből arra gondolnak, hogy talán ő a rejtélyes hercegnő, akit keresnek, és akinek a birtokában van az ezüst kristály. Így hát itt az ideje estélyibe bújni és elmenni a bálba, amit az ifjú hercegnő tiszteletére rendeznek. Usagi persze most sem tagadja meg magát, hamar bezsong a színes forgatagtól és az előkelő környezettől, magára hagyva Amit és Reit. Az ellenség pedig célba veszi a hercegnőt ugyanazon oknál fogva, mint a harcosok. No, de hogy fognak boldogulni így, hogy Usagi gyakorlatilag eltűnt a tömegben? No, ne aggódjatok, stramm csajok ezek.

sailormoon16

Szerettem ezt a részt. Hatalmas csattanója van, így az ember méltán nevetni kezd a végére, na és Usagi szokásos ballépései sem maradnak mosoly nélkül. No, és emellett Luna most már igencsak gyanakvó Tuxedo Kamennel szemben, így végre kérdőre vonja – és ettől még véletlenül sem lett okosabb senki. Kicsit azért ezt a vonalat mindig erőltetettnek éreztem, mert titokzatoskodik itt összevissza, de könyörgöm! Ha valaki állandóan megjelenik segíteni, senkinek nem jut eszébe az ellenkezője, még akkor sem, ha egy nagyobb terv része! Szóval ez kábé olyan, mintha csak itt próbálna macsót játszani – bár meg kell hagyni, ez működik.

sailormoon15

Végül, lassan feltűnik a negyedik harcos is. Egyelőre mindössze néhány képkockát kaptunk belőle az epizód végén, megbizonyosodhattunk róla, hogy van esernyője, és tud járni. Ezek bizony fontos infók – és most próbálok nem röhögni. No, és persze nem hagyható figyelmen kívül a sztárolt Sailor V sem, bár ő egyelőre csak a játékteremben bukkan fel a képernyőkön. Igen, jól érzékelitek, hogy nagyon türelmetlen vagyok. Hát, ez van, amikor az ember egyik kedvenc animéjét újra kiadják. Türelmetlenség, kritikus pillantások, morgás, hogy kérek még és még több türelmetlenség.

sailormoon13

És akkor most depressziózzunk kicsit, mert a következő rész majd csak szeptember hatodikán érkezik, addig meg rághatjuk a körmünket. Na, szép! Addig itt ücsöröghetek és nézegethetem a chibi Sailor Moon figuráimat. Sebaj, ha türelmetlen leszek, átmegyek Washba (Firefly), csak én nem a műszerfalon fogok csapkodni velük. Nincs is műszerfal az íróasztalomon. Mintha egy kissé túltengenék ma…

Szerző

Ixi
Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!