Oldal kiválasztása

Ez a rész különösen közel áll a szívemhez. Hogy miért? Hát azért, mert a kedvenc szereplőm ebben az epizódban érkezik és még szellembusz is van benne. Hát nem király?

sailormoon9

Az új szereplő Rei, aki az iskolához közeli templomban ügyködik, ahol újabban gyerekek tűnnek el. Ugyan jár egy szóbeszéd a rejtélyes szellemjáratról, ez azonban nem akadályozza meg az aggódó szülőket, hogy a lányon kérjék számon a történteket, és hogy elhagyják a templomot. Itt folyik bele a történésekbe ismét Usagi, aki nyomozni kezd a rejtelmes busz után, újabb veszélyes kalandokba keverve ezzel magát és a barátnőit.

Rei-n nem eszközöltek túl sok változtatást, bár nem is nagyon szorult rá, az új sztori azonban nagyon jó lett. Tudom, ezt már sokszor mondtam, de a buszos húzás nekem abszolút favorit, hisz horror-rajongókért egy ilyen szállal lehet engem igazán lázba hozni – még úgy is, hogy valójában semmi horrorisztikus nincs a háttérben.

sailormoon12

Ami még különösen jó volt ebben a részben, hogy ezúttal Tuxedo Kamen segítsége nélkül kellett megtalálnia a megoldást a lányoknak. Ez azért jó húzás, mert eddig az összes régebbi évadban és azon belül gyakorlatilag minden egyes részben azt tapasztaltuk, hogy Sailor Moon tulajdonképpen egyáltalán nem olyan kemény, csak mindig berohan valaki a képbe, aki kihúzza a pácból. Ezzel ezt most elvágták és bebizonyították, hogy ez a csaj nem olyan kispályás, mint amilyennek eddig tűnt. Köszönjük készítők!

sailormoon10

Az egyetlen baj ezzel a sorozattal, hogy olyan lassan jönnek az új részek, hogy mire megkapjuk a következőt, elfelejtjük az előzőt. Megértem én, jó munkához idő kell, csak lehet, hogy érdemesebb lett volna esetleg később kiadni, amikor már kevesebb vele a meló és akkor a nézők sem lennének ennyire türelmetlenek. Két hét a részek között ugyanis szerintem túl sok. Persze, vannak ennél ritkább sorozatok is, de engem ez azért többnyire zavar.

sailormoon11

Lassan tényleg elég jól belelendülünk az évadba, már nagyon várom a következőt, addig pedig nézzétek vissza a régi évadokat, hisz nem méltatlanul szerettük őket. A Hold ereje segítsen benneteket!

Szerző

Ixi
Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!