Oldal kiválasztása

Sajnálattal kell bejelentenem, hogy Wil is búcsúzik tőlünk. No, nem örökre, ne ijedjetek meg, de most egy darabig nem fogunk kapni a poénjaiból, ami miatt el vagyok szontyolodva, mert imádom ezt a műsort – persze, gondolom ez nyilvánvaló.

wilw

Belestünk egy kicsikét az új Tini Nindzsa Teknőcökbe. Nem mondok nagy újdonságot vele, ha elárulom, Wil ebből is viccet csinált és behelyezte egy másik film környezetébe. De azt kell mondjam, egészen érdekesnek ígérkezne ez az új alkotás – én biztos megnézném Cattel egy popcornzabálós este keretein belül két menet Kinect Star Wars között.

A műsort a héten többek között a 24 sztárja is meglátogatta, Mary Lynn Rajskub, aki elárulta, hogy mit is csinál az a színész, aki hackert játszik egy filmben. Hát, rettentően izgalmas munka lehet – bár ismerve magamat én tuti nem unatkoznék – de hát kellett neki színésznőnek állni.

Belenéztünk az új Sin Citybe is – amit én elég szkeptikusan várok és ezek után sem lett jobb a helyzet. Ismét belefutottunk a Finding Bigfoot című csodába, amit még mindig nem néztem meg – és soha nem is fogok.

Skeletor sem kímélte a tweetelő madárkákat, meg előtte még jól leoltotta szegény Wilt is. Ennek örömére a tweeteket is a The Wil Wheaton Projectről gyűjtögette. Ennek következtében egyébként durva személyeskedő vitába keveredett kedvencünk a rajzolt pofával.

Ami meg aztán végképp nem maradhatott ki a showból, az a Doctor Who. Habár én nem vagyok egy kifejezetten mániákus rajongója a sorozatnak, azért csodálkoztam, hogy nem esett szó róla eddig. Pontosabban, inkább azt mondhatnám, hogy a Doctor Who rajongói kerültek terítékre, mert hogy az ő videóiból kaptunk válogatást.

No, és dobpergés: Wil randizott. No, nem kell sipítani – mert hogy pasival randizott – csupán John Barrowmannel látogatott el a Clockwork Couture-be. Ez egy steampunk boltocska, ahol egyrészt állati menő dolgok vannak, másrészt ahol irtó vicces Wilt plázacica-szerepben látni. És hát a shoppingolás fárasztó, így a srácok meg is éheztek, és akkor már a Doctor Who-t is ki kellett tárgyalni. Majd mindennek a végén kinek kellemes, kinek kellemetlen meglepetést okoztak a fiúk.

Nem tudom, ki ismeri egyébként a SyFy csatorna műsorkínálatát – rajtam kívül persze – de a Ghost Hunters elérkezett a kétszázadik epizódjához. Willel meglestük, mit kapunk a vadászoktól. És ha már ott voltunk, akkor a nézők reakcióit is az eseményekre.

Az utolsó SuperCut pedig sok-sok Wilből állt. Hát, igen, szükségünk is volt rá, hiszen nagyon fog hiányozni addig, amíg vissza nem tér. Nekem ezzel volt teljes az elmúlt tizenkét hetem, pláne hogy a hét közepén jött mindig, amit én utálok – mármint a hét közepét. És most megyek sírni!

Szerző

Ixi
Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!