Oldal kiválasztása

Szomorúan kell tudomásul vennünk, hogy búcsúzunk a sorozattól. Vagyis az évadtól, ugyanis elég ronda dolog lenne pont itt abbahagyni végleg. Mindenesetre az epizód azzal kecsegtetett, hogy várható folytatás.

dominion32

Szóval, miután Claire megbotránkoztatott minket – és Alexet – azzal, hogy bejelentette, hozzámegy Williamhez, meg is esett a menyegző. Hát… elég béna szertartás volt, de legalább a leányzó ruhája szép volt. Annyira szép, hogy még akár én is felvenném, pedig nem pártolom ezt az esküvősdi-dolgot. A házasság pedig nem várt fordulatokat hozott a pár mindkét tagja számára. Hát gyerekek, mondom én, hogy ez nem móka.

Alex pedig azon túl, hogy el kellett veszítenie a szerelmét, lassan úgy tűnik, senkire nem számíthat. Sajnálom szegényt, de annyiból elégtételt érzek, hogy végre nehézségei voltak valamiben és nem csak úgy hipp-hopp megoldódott minden. És az esküvő ellenére nem biztos, hogy végleg el kell felejtenie Claire-t, így még van remény a magánéletre.

dominion34

Akik a legtöbb meglepetést okozták, azok az angyalok voltak. Végre kiderültek Uriel szándékai, talán még emlékeztek is, hogy régebben említettem, hogy nem túl esélyes, hogy csak úgy idejött testvéri békítésre. Hát, olyan dolgokat láttam, amiket még véletlenül sem kalkuláltam be. Michaelnek is egy új arcát ismertük meg, ami nem feltétlenül jó – bár én így is nagyon szeretem – de talán később ő is megtalálhatja majd a saját útját. Gabriel pedig… Na, jó, ő semmi újat nem mutatott, viszont azt legalább nagyon menőn csinálta.

Bizony, minden mocskos kis titokról lekerült a lepel, a politikusok legocsmányabb titkáról is, amivel sikerült feldühíteniük Michaelt. Szegény srác, szerintem nem néz elég horrort, akkor tudná, hogy sosem megyünk az alagsorba, merthogy ott nem angyalnak való látvány fogadta. Szóval én teljesen megértem őt, amiért ennyire kibukott, én ennél sokkal durvábban reagáltam volna.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nagyon megszerettem a sorozatot és a szereplőket is, így én gyakorlatilag követelem a folytatást minél hamarabb. És ha szabadna megjegyeznem, a szárnyak animálásán még lenne mit dolgozni, mert néha nagyon hiteltelen. Odáig is hosszú részekbe telt eljutniuk a készítőknek, hogy rájöjjenek: azok a szárnyak nem a ruhából nőnek ki, hanem az angyalok testéből. Legalább a végére már lettek frankó kis rések azokon a rucikon. Úgyhogy itt az ideje újragondolni a végtagok nyitási és zárási technikáját, mert az elég tré, pedig nagyon szépek azok a szárnyak.

Kicsit ironikus lett egyébként, hogy a végén Alex pont ugyanazt tette, mint az apja. Persze tudom, hogy nem volt más választása, de azért engem érdekelne, hogy mi jár a fejében ezek után. Mármint a küldetésén kívül, mert azon nyilván elég sokat agyal. Viszont szerintem mindannyian emlékszünk rá, hogy ő mennyire haragudott ezért a húzásért Jeepre. Mondjuk ismerve őt, nagy eséllyel többet mardossa a bűntudat, mint minden más. A srácnak lehet, jót is tesz majd, hogy most egy kicsit keményebb vele az élet, mert bár imádjuk, hogy ilyen nagy a szíve, nem lehet mindig ennyire érzelgősnek lenni.

dominion33

Minél hamarabb szeretném visszakapni a kedvenc angyalaimat és tényleg szomorúan búcsúzom az évadtól. Kérek még!

Szerző

Ixi
Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!