Oldal kiválasztása

Jaj, hát én most már azt hiszem, mindig izgulni fogok, pontosabban annyira már nem sokáig, de azért addig, amíg vége nem lesz, biztosan – aztán persze szomorú leszek.

dominion23

Múltkor kiderült végre, hogy ki Claire anyja, és ezzel az is, hogy az apja nem perverzióból jár ki egy nem-emberi lényhez. Hú, azért az egy kicsit kemény volt, főleg, hogy bár várható volt, nekem nem nagyon jutott eszembe. Most pedig Alex megtalálta a hölgyeményt és nem akarja ebben az állapotban megtartani. Ezzel nem csak az állóvizet kavarta fel, de hatalmas kihívás elé is állította magát – valamint Michaelt.

A fentieknek köszönhetően egyrészt megtudtuk, hogy Uriel szépen balettozik – igen, ez életem fontos információja – valamint azt, hogy bár Michael nem ért egyet Alex terveivel, hajlandó hallgatni a Kiválasztottra. Persze ez nem egyszerű, még akkor sem, ha a megfelelő eszközök rendelkezésre állnak. Pontosabban nem kéne annak lennie, viszont kicsit zavaró módon Alexnek mindig az ölébe hullik a megoldás – semmi kihívás. Ez engem azért zavar, mert most már sokadszorra is ez történik. Legalább egy kicsit kelljen küzdenie, hogy rájöjjön a megoldásra!

dominion26

A politikusok sem pihennek, ezt el se várjuk. Egyrészt William kezd szorul helyzetbe kerülni – bár szerintem nem eléggé –, de szorul a nyaka körül a hurok. Már csak az kéne, hogy az emberek ne rózsaszín szemüvegen keresztül lássák a világot. Emellett immáron valóban szükség lett Claire-re, nem csak az apja halálos betegsége miatt, de a saját képességei okán is. Nincs könnyű dolga, de én azért örülök ennek, végre megmutathatja, hogy mi rejlik benne még.

dominion24

Michael természetesen nem titkolja, hogy szerinte az lenne a legjobb ha Claire anyját megölnék és ezt a tudtára is hozza, viszont ebben a jelenetben kaptunk egy kis betekintést abba, hogy tulajdonképpen ezeknek az alacsonyabb rendű angyaloknak egyáltalán nincs jó életük a Földön – bár, hogy akkor minek jöttek ide, az rejtély. És ezzel nincs egyedül, Claire sem fogadta felhőtlen boldogsággal Alex terveit az anyját illetően. Azért lássuk be, meg lehet érteni a hölgyet, azért nem könnyű elfogadni, ha az anyánk egy alacsonyrendű angyal, akiket eddig a pusztításukról ismertünk.

Az pedig, hogy William nyaka körül nem szorul még egyértelműen az a bizonyos hurok, az még nem jelenti, hogy mindenki biztonságban van, aki az ő szavait követi. És ezzel nem csak az emberek kerülnek veszélybe, hanem a sötét oldal is, amit úgy imádnak. Hát… nos, innentől az már valószínű, hogy a fenyegetés Will cicára nem feltétlenül az apjától várható. Szerencsére azonban ő erre felkészült.

dominion25

Nagyon szeretem egyébként, hogy amikor az ember már azt hiszi, hogy tudja, mi várja, mindig hoznak valamit, ami száznyolcvan fokos fordulatot hoz, többek között nem csak az eseményekben, de a sorozat hosszúságában is. De én nem bánom, ha még sokáig tart (csak ne túl sokáig).

Szerző

Ixi
Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!