Oldal kiválasztása

Ezen a héten igazán sok nyalánkságot kaptam Wiltől –, és ami azt illeti, Catleen is – mert mindent megkaptunk, amit szeretünk – Wilen kívül persze, hisz őt szeretjük a legjobban.

wilw

Visszatért a képernyőkre a Face Off. Ha rémlik még nektek, ez amolyan Megasztár maszkmestereknek, csak jobb. Elég kemény szezonnak nézünk elébe, ha meg akarjuk nézni az új versenyzők alkotásait, de azt hiszem érdemes lesz. Ez volt az én kedvencem, amit fentebb emlegettem. Catleen imádottja, a The Walking Dead pedig további betekintést engedett a nézőknek az Inside The Walking Dead keretein belül, ahol a zombik tréningjét leshetjük meg. Tudtátok, hogy milyen nehéz egy zombi munkája? Komolyan, ezek a srácok kemények. Sonequa Martin-Green pedig kapásból eladott nekünk egy mosóport (igazából zombivadászoknak ajánlja, de szerintem én, mint vámpírvadász is tehetek egy próbát), valamint megtudtuk, milyen egy igazi amerikai hazafi: nézi a The Walking Deadet.

Új horrorfilm is készül – hú, én már félek, ha ennyi jön, vajon mennyi lesz belőle jó? – Ouija címmel. Ennek kapcsán sikeresen fényt derített Wil arra a tényre, hogy Hollywood gyakorlatilag a gyerekkori emlékeinkből táplálkozik: robotok, törpék, macik, Wil Wheaton, stb. És srácok, tényleg! És a durva, hogy ez nekem eddig le se esett.

Skeletorm is ismét meglátogatott minket – imádom ezt a fickót – és hozott nekünk egy újabb adag idióta tweetet, ezúttal a dühösebb fajtából. Nos, igen, van, aki kiakad, ha a kedvenc sorozatában olyan történik, amit nem szeretne, vagy épp ha elnyomják a kedvenc hősét. De azért ezek a tweetek elég ijesztőek, én már kezdek félni. De volt Dominion is, szóval boldog vagyok!

Kevin Smith adott ezúttal tippeket nekünk – méghozzá elég hasznosakat. Egyre inkább elterjednek a Reaction Videónak hívott YouTube alkotások, amiben nagyjából fél percben közlik, hogy mennyire imádnak, vagy utálnak valamit. Nos, természetesen ezt is igényesen kell csinálni, Kevintől pedig megtudhatjuk, hogyan. A legfőbb tipp, hogy mindig légy önmagad, vagy pedig légy Kevin Smith. És nemsokára már az ő új filmjéről is készíthetünk ilyen csodákat.

Nem tudom, megy-e valaki közületek a San Diego Comic Conra, viszont az már biztos, hogy aki megy, az találkozhat Willel – no és persze másokkal is.

Az eheti Shoutouts kifejezetten az idióta felnőttekre összpontosított, azon belül pedig a furcsa, gyerekeknek szánt műsorokra, amiknek nem kellett volna elkészülnie, valamint az is bekerült, hogy mi történik, ha ráugrasz egy csomó lufira – szerintem ne próbáljátok ki.

A SuperCut pedig a Szellemirtók harmincadik évfordulója előtt tiszteleg egy gyönyörű válogatással, melyben az egyik kedvenc szereplőnk szerepel – többnyire eszik. Mindezt persze filmekben, szóval ha ezt így folytatja, szakmát kell váltania szegénynek, különben nem fog beférni az ajtón.

 

Szerző

Ixi
Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!