Oldal kiválasztása

Egészen fura dolgok kerültek ezúttal a The Wil Wheaton Projectbe. Persze szokás szerint szórakoztatóan furcsák, de azért néha még én is meglepődök. De nyugi, nem szoktam túlzásba vinni – az alacsony vérnyomásommal még megijedni se tudok rendesen.

wilw

Szóval… Wil beamutatta nekünk az Earth of the Echo című csodát. Elmondta, hogy mi történik benne, de sajnos nem sikerült rájönnöm, hogy miért jó, vagy, hogy egyáltalán miért készült. Igazából nem is akarom megtudni, tudjátok, jobb a békesség – még megijednék. Viszont utána megnyugtatás képpen terítékre került a jelenleg futó Spiderman sorozat (Ultimate Spider-man). Nem mondom el, hogy miről volt szó, mert nálunk még nem jött ki a rész. De igazából csak arra akarlak rávenni titeket, hogy nézzétek Wil műsorát – még mindig reménykedem, hogy egyszer szerkesztőségünk tagja lesz, bár tudom, hiú ábránd.

Wil kielemezte a True Blood utolsó évadját is a maga megszokott, vicces stílusában – ezt még megejthetné a Salem fináléval majd –, nos, elég tömör lett: pia, szex, szomorúság, The Leftovers. Milyen jó lett volna gimiben így elemezni a verseket. Ennek tetejébe még egy vicces dalocskát is kaptunk a sorozatról és annak tartalmáról. Szerintem kellően összefoglalt mindent és a klip is elég jó lett hozzá.

Újabb kedvencet is elárult nekünk a mi kedvencünk: Nick Fury. Imádjuk Samuel L. Jacksont, de vajon mi történt az igazi Furyval? Hát, szakállas barátunk, valamint a #furyjudge hashtag elárulja nekünk. Szerintem ez is egy egész jó pályaválasztás.

Nagy kattanása van az úriembernek a Bigfootra is, mert már megint talált egy csodát, ami ezzel foglalkozik, ezútta a Bigfoot the New Evidence. Ez sellősben még elment, szép volt a grafikája, de ez az, amit szintén nem fogok megnézni. A másik csodálatos műsor a fura lényekről a Monsters and Mysteries in America, amiben pedig egy lelőhetetlen alient láthatunk. Esküszöm, már a hiénavihogást vártam!

Végre ismét játszottunk – pontosabban játszott Wil és Andy Serkins. Számtalan „gyönyörű” filmszereplő bőrében feltűnt már, többek között ő volt Gollam, ezúttal azonban civilben érkezett. A játék a How will the Bite it? és ha a címből nem derülne ki, a kérdés: hogy fogják megenni az áldozatot? Nem vették túl komolyan a játékot a srácok, de amilyen filmeket összeválogattak, ez nem is csoda. Már a kezdő Dinocroc sem volt piskóta, de az utolsó feladvány a Megapiranhából aztán vitte a pálmát. Megjegyzem, egész jól szerepeltem ebben a játékban, csak sajnos ezt egyedül a Vasemberes bögrém tanúsítja.

Batman most ünnepelte hetvenötödik születésnapját. Hát, maradjunk annyiban, hogy nem volt egy mindennapi szülinap és még Wilnek is kikerekedett a szeme, de azért egy kis melegség is jutott az ember szívébe a képsoroktól.

A Supercutban pedig a porszívó és a kutyák rejtélyes kapcsolata került szóba. Aki kutyát tart (mint Wil és én), az tudja, hogy a legkülönfélébb és igencsak humoros módon tudják kedvenceink lereagálni. Az enyém legutóbb elfelejtette ijedtében, hogy nem mehet az ágyra. De azért a kiválasztott jelenetekben sem voltak unalmasak a négylábúak.

Szerző

Ixi
Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!