Oldal kiválasztása

Az új Transformers (A kihalás kora) nem csak a mozikba érkezik hamarosan, hanem Wil Wheaton karmaiba is. Korábban már felhozta egy új vicces filmötletteln, ezúttal a Majmok bolygója kapcsán került terítékre. Meglepődnétek, mennyi közös van bennük. Továbbá az emberek is elég vegyesen fogadták az új terméket. Igen tartalmas és velős kommentárt kaptunk egy nézőtől.

wilw

Na, és mi kell egy jó filmhez? Wil elmondja a The Last Ship című filmmel: robbantás, robbantás, és… ROBBANTÁS! Tanultunk még a spoiler-etikettről is. Hát, igazság szerint nem volt valami tanulságos, de azért értékeljük a szándékot. Nem lehet mindenki matematika tanár. Viszont az angol királyné lehet uralkodó Westerosban is! Bizony ám! Kedvenc uralkodó asszonyságunk ellátogatott a Vastrónhoz – itt csendben megjegyzem, hogy erről már azért páran talán láthattatok képeket a neten. Ezek után éles váltással komoly képsorokat kaptunk a Mountain Monsters című csodáról. Hinnétek, hogy milyen ijesztő egy hegy? Azta!

Kaptam végre egy kicsit komolyabb horror-csemegét is. Érkezik az Deliver Us from Evil film. Ígéretes borítója van, én kíváncsian várom. Aztán jött Wil Wheaton és gondoskodott róla, hogy ha esetleg beülnék a moziba megnézni, akkor végigröhögjem. Mert mit is szállíttat nekünk az ördög? Segítek: nagy, kerek és nem Marge néni.

Továbbá, nem tudom, hallottatok-e már Skelestormról, de ő az új sztár, aki megváltja a világot. Hát, a tweeteknek komoly hatalma van. Még a végén én is veszek egy köpenyt. Nagy örömömre ismét kézbe lett véve a Salem és egészen új dologra hívták fel a figyelmemet: ez a műsor igazi Lady Gaga-style – erre eddig még nem is gondoltam.

Felkerült listára a Real or Rumor című ötlet, ami szerintem igazán maradhatna is, mert engem például érdekelne pár dolog. Belekerült többek között Nathan Fillion, valamint az, hogy mit keres Johnny Depp Kínában. Na és hogy mi ez az egész? Egy egyszerű kis bájcsevely a legújabb geek pletykákról. Komolyan jobb, mint a Blikk magazin.

A Super Cutban pedig egy kedves kis válogatást kaptunk fanok által művelt transformerekről. Higgyetek nekem, srácok, tényleg nagyon menők.

Szerző

Ixi
Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!