Oldal kiválasztása

Meglepődtetek? Na, ne már! Mi mindenhol ott vagyunk, a HCW Oldschool gálán is természetesen, és annyit biztosra mondhatok, hogy aki nem jött el, az nagyon sokból maradt ki. A srácok – és persze a lányok is – nagyon odatették magukat szombaton a Fáklya Klubban.

hcw

Jegyek csak limitált számban voltak, bár így is akadt bőven közönség. Volt itt minden: létra, szék, motorháztető. Minden, amiről normális embernek eszébe nem jutna, hogy verekedjen vele. Látjátok, milyen hasznos egy jól felszerelt háztartás? Ha betörnek hozzátok, jusson eszetekbe (már ha elbírjátok a létrát). Kicsit nosztalgiáztunk a kezdetekről, hiszen a HCW (Hungarian Champinship Wrestling) sem bölcsis már, technikailag a negyedik születésnapját ünnepelte. BOLDOG SZÜLINAPOT HCW!

Az eseményt Hungarian Hammer kezdte Yan „Party” Colby ellen. Hammer már majdnem megjárta a WWE-t (World Wrestling Entertainment) is, a közönség körében zajos sikert aratott és végül a meccset is megnyerte. A tökéletes nyitómeccs. Egy kis takarítás után „tipegett” be Eddie Rage a ringbe KWP kíséretében, open challenge-et hirdetve (magyarul bármely pankrátor megjelenhetett a másik sarokban). Poison röppent be a ringbe nagy hévvel (tök ciki, de én észre se vettem, hogy ez mikor történt). Mondanám, hogy regélek sokat, de mire elkezdődött a meccs, addigra vége volt, Poison csúnyán alulmaradt. Majd még meglepetésnek Enzo is megjelent, vele azonban már sajnos nem repültek pofonok. Korábban eltöltött egy rövid időt a HCW-ben, így kellemes meglepetésként került elő. A „legmegrázóbb” élmény aztán Renegade és Kent Power meccsén ért minket, mert itt a srácok már a folyosóra is elzúztak az asztalon bunyózni, amin előzőleg én még üveget nyitogattam. Itt nem hagyhatom ki azt a momentumot, amikor a Renegade szurkolók igen frappánsan elkezdték azt üvölteni, hogy „Kent is flower” (eredeti mottója: “Kent is power”), ezzel nem kevés röhögést váltva ki a körülöttük állókból.  Őket követte Ron Corvus, aki elég csúnyán eltángálta J-Hawkot, amiben többek között egy tolószék is részt vett. Azóta is azon gondolkozom, hogy ő (a szék) túlélte-e, de szerintem nem. Ezt követően egyből három birkózót kaptunk a ringbe Cryus Cage, Bruno Biacci és Murlock személyében. Ők is sikeresen beborultak a nézők közé, de mi ezt annyira nem bántuk. Hát én is szeretnék ilyen szaltókat nyomni mondjuk… Valaki? Ezt követte az este első Tag Team meccse a Nitrington és az Arrows of Hungary között. Erről a meccsről egyébként szereztem még szuvenírt is egy rajzszög személyében. A többi Dover fején landolt, de én egyébként sem szeretnék ilyen testékszert magamnak, úgyhogy elég lesz ez az egy is. Izgis kör volt, én ugyan nem néztem körül, mert az jobban érdekelt, ami a ringben folyik, de szerintem nem sokan maradtak ülve. A harc a Tag Team övekért ment, amit megtartott magának a Nitrington. Ejnye, ezek a srácok nagyon nem akarnak osztozkodni. Utolsó előtti körben pedig az Őserő (Audrey Bride, Grizzly Davidson, Ozzy Spencer) mutatta meg az erejét a Rock ‘n’ Wrestling (Candy Vegas, Tony Baritoon, Chris Dice) csapatának, még előlegbe egy vidám kis partihangulatot is rittyentettek. Itt megjegyezném, hogy tessék azért látni, hogy tudnak ám a csajok is! Nem is kicsit. Később Grizzly gazdagított két macitappancs tetkóval is engem (még megvan!). A bajnoki övmeccset Zafar Ameen játszotta Gabriel Angelfyre ellen (aki egyébként a hollandok szervezetét gyarapítja eredetileg) – Zafar korábban csúnyán elárulta őt. Az öv végül ott maradt, ahol volt: Zafarnál. Nagyon pörgős, nagyon indulatos mind nagyon felpörögtünk.

Szóval jó kis eseménydús este volt, azt hiszem, jobban nem tölthettem volna a szombat estémet, és most már mindenki tudja, hogy nem csak pötyögni tudok, de kiabálni is rendesen.  Augusztus 23.-án pedig szeretnék találkozni Veletek az Utolsó Emberig gálán! Ugye jöttök?

Szerző

Ixi
Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!