Oldal kiválasztása

Nagy elvárásokkal estem neki az új résznek a pilot után, hiszen elég jól sikerült és elég akciódúsan. Nos, az akció most sem maradt el szerencsére, már az első percekben kaptunk belőle bőven. Szóval igencsak elégedett fejjel ücsörögtem már az elején.

dominion9

Kaptunk egy kis visszaemlékezést Alex gyerekkoráról, ami egyrészt volt nagyon akciódús, másrészt pedig elég izgalmas. Hihetetlenül aranyosak voltak az apjával, ahogy kosaraztak és bár a kapcsolatuk megromlott az évek során, most, hogy meghalt az édesapja, azért belőle is kijöttek az érzelmek. Elvégre ronda szokásunk, nekünk embereknek, hogy mindent csak utólag tudunk becsülni. Annyira azonban nem tiszteli ezeket az emlékeket, hogy a kötelességét tegye és mindenáron ki akar tartani a szökési terve mellett, hiába akarja róla még a csaja is lebeszélni. Éljen a Megváltó! Hát nem igazi hős a mi Alexünk?

Eközben persze a város meg jó nagy slamasztikában van a beépített emberek miatt, akik kifürkészték a titkaikat, mielőtt Gabrielék támadást indítottak volna. Igen, sok itt az áruló. Van egy olyan gyanúm, hogy az izgalmak nagy részét pont ők fogják szolgáltatni, tekintve, hogy van, aki még le sem bukott. És ami azt illeti, a vezetőség sem feltétlenül megfelelően kezeli a helyzetet és még a tanúktól is félnek, akik láthatták a Megváltó felbukkanását.

dominion7

Na és láttatok már angyalokat bulizni? Hát elég gusztustalanul csinálják, szóval bármennyire is jól néz ki néhányuk, azt hiszem, nem szeretnék velük születésnapot ünnepelni. Lehet, túl se élném, de ha mégis, akkor szerintem valami maradandó sokkot kapnék és életem végéig bamba fejjel folyatnám a nyálam.

dominion6

Viszont tök jó, ugyanis végre láthattunk többet is Gabrielből. Megjegyezném, nem teljesen igazságtalan, ahogy az embereket látja. Mondjuk az egy kicsit drasztikus, hogy akkor egyből elpusztítja az egész fajt, de azért nem beszél hülyeségeket, amikor azt mondja, hogy megajándékozták az embert ezzel a bolygóval, akik csináltak belőle egy szeméttelepet kábé. De azért Michael kitartása mellettünk sem elhanyagolható. Van aki hepciáskodik vele, de azért én örülnék, ha itt ácsorogna a szobámban és vigyázna rám.

A nagy kedvenc viszont Arika lett. Legutóbb annyit katunk belőle, hogy üzletelni akar a vegaiakkal, egy meglehetősen gusztustalan rendszert vásárolna fel, azonban az új epizódban igen sok szimpatikus elgondolást vonultatott fel, ráadásul okos is, meg szép. Én azért félnék tőle.

dominion8

A legtöbb dolog most tényleg a vezetők körül forgott, így nem maradhatott ki a múltkor váratlan bejelentés sem, miszerint Claire-nek hozzá kellene mennie Williamhez. No, de vajon mit szól ehhez az illető hölgy? Nem egyszerű szerelmesnek lenni egy egyszerű katonába, amikor mindenki mást vár el az embertől. Most már csak az a kérdés, hogy van e a lányban annyi kitartás és erő, hogy a saját akaratát érvényesítse.

dominion10

Az tuti, hogy szegény Michaelnek nem lett könnyebb dolga attól, hogy megvan a Megváltója, sőt, csak nehezebb lett, de bízzunk benne, hogy meg fogja oldani ezt a problémát majd. Én szomorú lennék, ha nem sikerülne.

Szerző

Ixi
Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!