Oldal kiválasztása

Wil végre nem húz öltönyt a műsorban, ami azért jó, mert ebben a melegben úgy érzem, mintha télikabátban lenne és melegem van tőle – nem, nem jó értelemben. Szóval végre felgyűrt ingujjal vezet műsort, köszi a hüsit Wil!

wilw

Néha elgondolkozom azért, hogy ő szokott-e aludni, ugyanis amennyi sorozatról szó van, lassan nem hiszem el. Nem maradhatott ki ezen a héten sem a Trónok harca és a hozzá tartozó gyógyszer, amitől úgy érezheted magad, mint egy király – höhö! Terítékre került még a True Blood és Breaking Bad, valamint az Orphan Black, amiből sikeresen megtanultuk, hogy lesz fegyver egy HB-s ceruzából. Bedugtam a párnám alá az ágyú mellé egyet.

Készül az új rész a Leprechaun című csodálatos filmből is. Azt hiszem, a legtöbben – köztük Wil és én is – úgy gondoljuk, hogy ez nem a legjobb ötlet. Az új rész Origins alcímmel jön és megígérem, hogy nem akarok majd róla írni. És mivel divatba jöttek újabban az ilyen típusú folytatások, Wil felvetett még néhány ötletet további népszerű filmekhez, mint például a Shrek, vagy a Star Wars.

Mike Lawrence elemezte nekünk a spolierek jelenségét, meg azt, hogy általában mi a baj velük. Tulajdonképpen halvány lila gőzöm sincs, hogy ki a fene filozofál ilyeneken – a jelek szerint ő –, de be kell látnom: igaza van. Az tényleg nem zaklatna fel, ha közölnék, hogy a Salemben új fa nőtt az erdőben.

Az eheti sztárvendég pedig J. August Richards volt az Agents of S.H.I.E.L.D. című sorozatból és hozott nekünk új spin-offot. Én egy kicsit szegényesnek éreztem ennyi jelenlétet, mert hozzászoktam már, hogy a sztárvendégekkel mindig játszanak és ezzel nekem további ötleteket adnak, hogy mit csináljon a szerkesztőség a felesleges óráiban.

Újabb csodálatos műsor tűnt fel, legalább annyira fantasztikus, mint a Finding Bigfoot. Ennek a csodának Man v. Monster a címe, a Nat Geo Wildon fut és biztos, hogy nem akarom megnézni. Tulajdonképpen amennyit Wil bejátszott, annyiból az derült ki, hogy a szörny egy fadarab és amiből alig látni valamit, mert a műsorvezető magyaráz tök feleslegesen. És azt se úgy, hogy élvezzük, ellenben Wil előadásában már elég szórakoztató volt ugyanez.

Kansasben elszabadultak a Supermanek. Mindez elsősorban egy embernek köszönhető, de a helyi lakosságnak eléggé bejött, saját Smallville ComicCon nevű rendezvényük van és sok Supermanes pólójuk. Persze a rajongás extrém szinteket ölt időnként, és ez jelentkezik épp a városban.

Teret nyertek jótékonykodásra a Super Mario-rajongók is, ugyanis megrendezésre kerül a Mario Marathon, melynek a bevételei jótékony célra mennek. Hát… Nem tudom, hányan mennek oda azért, hogy jótékonykodjanak, de azt hiszem, így is elég sok pénzt hoz majd.

Na és, ha már Superman, akkor a műsort záró SuperCutban Wil kedvenc hőse került terítékre. Na ki tudja, melyik szuperhős a favorit? (Annyit segítek, hogy én is nagyon csipázom az illetőt).

Szerző

Ixi
Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!