Oldal kiválasztása

Wilre ezúttal egy kicsit megsértődtem mint horror-rajongó, aztán megbocsátottam, szintén mint horror-rajongó. Azt hiszem, megköszönheti a zseniális játékkiötlő-képességeinek, hogy most nem haragudtam meg halálosan.

wilw

No, de kezdjük az elején. A Trónok harca nem az én asztalom a szerkesztőségben, úgyhogy a spoileres részeket inkább kihagyom a dologból – amúgy tehetnénk be valami gombot, ami elkezd kiabálni, mint Wilnél, hogy SPOILER ALERT! Wil Viszont megtalálta az első dolgot, amiért nem irigyli senki Daeneryst: az irdatlanul hosszú neve. Nekem annak idején Mia hercegnő nevét is nehezemre esett megjegyezni – tíz könyv után sikerül –, nem hogy ilyen hosszút. Emellett a bácsi szolgáltatott nekünk egy új openinget a Trónok harcához, mert nem igazán értette a logikát, hogy a szereplők miért nem szerepelnek benne. Hát… azt hiszem, ha megkapná ezt az openinget, többé nem tudnánk komolyan venni. Viszont benne volt Drogo! *ugrál örömében*

Új film is van készülőben, a Jupiter Ascending. Ne haragudjatok meg, de az infók fele nem jutott el a fülemig, ugyanis a kedves SyFyosok épp a Dominiont reklámozták egy nagy szárnnyal, amiről szombatonként szintén fogok írni. Szóval ez eléggé elterelte a figyelmemet. De lesz benne Channing Tatum furcsa fülekkel, random robbanások és nagy esés egy felhőkarcolóról. Hát ez zseniális…

Érkezik az új Teen Wolf is, amit már biztos, hogy nem nézek meg a lejátszott párbeszéd alapján. Amúgy ti szoktatok valakik lenni, vagy inkább valaki mások szoktatok lenni? Komoly, filozofikus kérdések ezek…

No, de a lényeg, amiért majdnem berágtam. Újabb sztárvendég, a True Blood sztárja (na, de Wil!), Amelia Rose Blaire. A játék hasonló, mint az előző volt Feliciával, csak ezúttal azt kellett kitalálni, hogy mi lesz ott, amikor a szereplő megfordul. Nos, a Smiley nem egy vidám film, erre már rájöttünk, továbbá arra is, hogy az óriások jól el tudnak bújni. A harmadik videó azonban… Nos, az a Péntek 13 harmadik részéből volt. És én megharagszom, ha erre nem tud válaszolni valaki.

Kárpótolt még a hodoros játék, amelyben Hodor egyik fotóját kellett filmekhez photoshopolni, és amelyeket meg is leshettek Wil blogján, valamint a szokásos műsorvégi Shoutouts. A japánok még mindig furcsa dolgokat és furcsa robotokat találnak fel, az tuti, és meghallgathattuk a Trónok harca zenéje Super Mario-hangzásban is. Wil szerint menő, nekem nem jött be.

Mindig izgatottan várom, hogy mi jön legközelebb, így van ez most is, főleg, hogy reménykedem, ejt néhány szót majd a Dominionról is, ha már ennyit reklámozzák, és ha már szereti a sorozataimat elemezgetni. Ki ne hagyjátok!

Szerző

Ixi
Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!