Oldal kiválasztása

No, még akár egészen izgis véget is érhet ez az évad. Mos, hogy idősebb Mather mindent felforgatott, mintha a stáb is összekapta volna magát és nagyon jól teszik a dolgukat.

salem34

John részéről kifejezetten megható részt láthattunk. Megmutatta, hogy nem csak a nője után szaladgáló hűséges kiskutya tud lenni, hanem egyrészről igazi jó barát, aki bárhonnan összekaparja a részeg haverját, másrészről pedig egyszer még nagyon jó apa lehet belőle. Arról halvány gőzöm sincs, honnan szedték a kisfiút, de az tuti, hogy nagyon jó hatással voltak egymásra, miután összeismerkedtek. Ráadásul ennek köszönhetően Shane Westnek megint félmeztelenül kellett töltenie a fél epizódot az én nagy örömömre.

Cotton egészen összeszorította a szívemet. Miután a múltkor apucikája olyan rondán elűzte a szerelmét, teljesen szétesett a csávó. Én mondjuk nem bírtam a csajt, ráadásul elég álszentnek tartottam, de akkor is megesett a szívem szegénykén, hogy ennyire kiakasztotta az elválás. De az állapotból ítélve kiheveri egy sor önsajnáltatás után, ő nem igazán az a típus, mint John.

salem37

Mary házában pedig fenekestül felfordult minden. Most, hogy George kicsúszni látszik a kezükből, Mary tombol – teljesen jogosan. És természetesen igyekszik mindent megtenni, hogy visszaszerezze a férjét, valamint azért, hogy az a száját is befogja. Ez persze elég körülményes a mindent látó Mather mellett, s áldozatokkal is jár, de talán így nem pletykál az öreg.

salem35

Nem csak a ház asszonya van egyébként teljesen szétcsúszva. Mióta Marcy hozzájuk került, szerintem már Ti is észrevettétek, hogy Tituba tiszta idegbeteg. Persze ez valahol érthető, mert félti a helyét Mary mellett, ráadásul nélküle a csaj nem is lenne sehol. Ennek ellenére Mary nem igazán bizonyul hálásnak és a kis Marcy is tartogat igen nagy meglepetéseket nem csak otthon, de házon kívül is. Mintha… kezdene egy kicsit felnőni. Én azért eléggé berezeltem tőle néhány pillanatban, úgyhogy nem szeretnék vele sehol összefutni.

salem36

Ez a kiborulások epizódja volt, viszont nagyon jól hozták ki és kifejezetten jó kis ellenpont volt az a néhány nyugodt perc Johnnal, akiről egyébként úgy tűnik, Anne nem akar lemondani. Komolyan, ez a csaj kihúzza nálam a gyufát, hogy mindenhol ott kotnyeleskedik. Elvégre mindenki tudja, hogy aki oda üti az orrát ahová nem kéne, az hamar elveszítheti azt. Szerintem ő el fogja és nem csak az orrát, de inkább nem jósolok, mert az nem az én reszortom. Én csak gonosz banya vagyok.

Szerző

Ixi
Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!