Oldal kiválasztása

Hát eljött az, amit nem akartam. Évadzáró, és ezzel együtt, vége a Bite Me sorozat kivesézésnek is. Kérem, e kőkemény tizenöt rész alatt minden, ami csak egy kotnyeles bloggerrel megtörténhet sorozatnézés közben, az megtörtént: volt itt sírás, nevetés, dühroham, depresszió és zombi vadászat is. Így, könnyes szemekkel, de megnyitom a második évad tízedik részének, a The Warnak, az értékelését.

bite me S02E10

Eddig azt hittem, nem létezik tökéletes lezárás, főleg nem egy sorozatnak – de a széria, itt teljesedett ki és érte el azt, hogy nyugodt szívvel aludhatok az este, mert tudom, egy kerek egész az, amit kaptam. De ne is kerülgessük a macit, lendüljünk bele a történetbe.

bite me S02E102

Ugye hőseink elértek kis óvóhelyükhöz, ám körbevette őket a hadsereg, és puszta erőpróbaként, rájuk engednek egy gigantó zombit. Nos, itt minden rendes ember lefagyna és/vagy menekülne, de mit kiáltanak a kockák? Boss Fight! Igen, ennél kevesebbre nem is számítottam, és a harcjelenettel is – ahol Gregg is hatalmasat villant – tökéletesen elégedett vagyok.

Lauren, a vártakkal ellentétben nagyon hősies lesz, és egy titkolt videó keretében – amit átad a tv-nek – lerántja a leplet a tábornok, kissé beteg és beszűkült jelleméről.A nagy győzelem és a tábornok „eltűnése” után, a hadsereg a srácok mellé áll, és két hónappal később már kéz a kézben segítenek abban, hogy Los Angeles zombi mentes legyen.Persze a szerelmi szál sem maradhatott el, de itt most kivételesen nem zavart. Megérdemelték a nagybetűs Happy Endet.

bite me S02E103

Hát, remélem a leírásaimmal csináltam némi kedvet a sorozathoz – tudom, hogy nem a legjobb, de még így is messze az átlag fölött van. Nem akarom olyan nagy nevekhez hasonlítani, mint például a The Walking Dead – mert ég és föld a kettő –, de egy végignézést mindenképp megér. Ha egy szerethető, itt-ott kissé lagymatag, de könnyen végignézhető sorozatra vágysz, akkor csak ajánlani tudom a Bite Me-t.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.