Oldal kiválasztása

Tudtátok, hogy Wilnek vannak barátai? Na, jó, csak viccelek, de ha már elsütötte ezt a poént, gondoltam, mi sem hagyjuk ki, ugyanis egyikükkel az új epizódban meg is ismerkedtünk, de haladjunk csak szépen sorban.

wilw

Most sajnos a Salem nem került terítékre, pedig nagyon érdekelt volna. Helyette azonban ismét volt Trónok harca – több ízben is. Első körben megcsodálhattuk, milyen egy vérengzés lágy szaxofonnal. Na, az a szexi öldöklés! Nem tudjátok elképzelni? Tessék megnézni! Továbbá a Teleshop új ajánlata a Hodoround. Ha lusta, öreg és kövér vagy, esetleg kiestél egy ablakon, rendelj egyet és elcipel bárhová. Akik nem feleltek meg a kiképzésen, azokat szintén kihajították az ablakon. Rendeld meg te is az új Hodoroundot!

Továbbá bemutatásra került az új Batmobil (a játékverzió) is igencsak nyalánk tuninggal, többek között rózsaszín bajusz és „Bat Nuts” szerepel közöttük. Ez egyeseket vagy eltántorít, vagy még kíváncsibbá tesz, de bízom benne, hogy ez csak poén volt és valójában nem kerül bele a játékba.

Na és azt tudjátok, hogy mi az a Bwaaang!? Ez a legújabb sikerfilm, ami sosem fog megszületni! Szuperhősnővel, transformerrel, meg tűzokádással. Amúgy szerintem kevésbé idióta címmel simán el lehetne adni. Ez most gáz? Minden benne van, amit az emberek szeretnek és már igen sokszor bejött, hogy hülyeségeket adtak el ilyen módon.

A műsor csúcspontja azonban Wil látogatása volt Seth Greennél. Nem csak azt csodálhattuk meg, hogy mi történik, ha összeeresztünk két szakállas, geek kant, de azt is, hogy miként elevenednek meg apró figurák animációként. Mindezt persze Wil szokásos troll megjegyzéseivel fűszerezve s láthattuk a kentaur is, melynek ő kölcsönözte a hangját – és amivel egyből készült egy „csodás” selfie is. Megjegyzem, aznap számos fantörpikus selfie készült a srácokról, gondolkozom, hogy lementem és külön albumba rakom szomorúbb napjaimra.

A műsor végén pedig a szokásos Shoutouts rovatban Peter Dinklage virított, pontosabban az ő régi fotója egy csodálatos frizurával. Megyek is a fodrászhoz!! Továbbá egy zseniális film, a Findig Bigfoot, melyben már a legelején megtalálják Nagylábat. Nos, ezek után már csak egy a kérdés: miről szól a film többi része?

Hölgyeim és Uraim! Egy újabb nagy adag röhögésre fel!

Szerző

Ixi
Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!