Oldal kiválasztása

Oké, kb. két rész erejéig még volt bennem remény, hogy nem kattan meg teljesen a széria, de a Capture-nél  ez az álmom úgy kipukkant, mint egy lufi. Nem hittem volna, hogy a stáb képes ennyi baromságot beleerőltetni kilenc percbe.

Bite me S02E081

Jefféket ugye elkapták, Shawna megára maradt és letámadták a zombik, Lauren pedig csatlakozott a zombipártiakhoz. Ez mind szép és kerek, de ezt olyan tálalásban kapjuk, olyan gyorsan és nyakatekerten, hogy egymás után érnek minket a válogatott új, és annyira nem bizalomgerjesztő információk.A vallatási jelenet elég béna, izzadságszagú és nem igazán éreztem a létjogosultságát. A másik poén az az, hogy korábbi játékostársuk, Roger megmutatja magát élőben, és (Spoiler) kiderül, hogy ő a tábornok fia, és direkt ki akart szúrni a számára már feleslegessé vált játékostársaival. Továbbá Gregg is megfertőződik. Kedves stáb, ezt nagyon nem kellet volna beletenni.

Bite me S02E082

A rész végén csak egy kérdés fogalmazódott meg bennem: miért? Miért kellett minden blődséggel telerakni a kilenc percet, amikor sok más, egyéb lehetőségük is volt? Miért kell a katonaságot túlzottan kifigurázni? Miért kell a zombikat kifigurázni? Miért?

Ez, és még sok elmebaj árán, végül elfogadtam a lehetetlent: valakinek lehet, ez is bejön. Bár vannak enntartásaim – nem is kicsik – ezzel a résszel kapcsolatban, boldogít a tudat, hogy még két epizódnyi ideje van a stábnak, hogy rendbe tegyék a szériát. Két résszel, néha, világot is lehet váltani, de én már csak egy rendes lezárásért teszem imára a kezeimet.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.