Oldal kiválasztása

Na, ami ebben a részben történt, arra még legvadabb horror rémálmaimban sem mertem volna gondolni – na jó, lehet, hogy gondoltam rá, de nem hittem, hogy meg is valósítják. A recept kellemes, viszont az utóíze eléggé felemás. Nézzük is meg, hogy a The Source, mit is tartogat nekünk.

Bite me S02E071

A rész kezdetén macsó tábornokunk újra előveszi a formáját, és próbál menő lenni, de nekem valamiért csak Kőagy Őrnagy ugrik be a játékától. Jó nagy pipa (de akkora, hogy a lapról is lenyúlik)  jár azért, hogy Laurennel szemben, végre Mike is a sarkára állt, és a szemébe mondta, hogy most boldog, hiszen végre azt csinálhatja, amit akar. Az már más kérdés, hogy a való világban ezért lazán börtönbe zárnák, de legalább a vásznon ölheti az élőholtakat.Ami viszont nem tetszett nekem, az Gregg – szó szerinti – hülyének nézése. A Rainman becenév után pedig hozzávágtam az üres energiaitalos dobozomat a laptophoz. Csak azért cukkolják, mert ő tudni akarja, miért és honnan indult ki a fertőzés, ami önmagában nem gond, de már ő is kezdi a kattanás jeleit mutatni. Ha már a fertőzés és annak kiindulása van terítéken: nos, választ kapunk rá. Sajnos.

Bite me S02E072

Hogy miért sajnos? Az ötlet maga jó – kezdve az őrült dokival és a zombikkal – az viszont egy ritka ciki magyarázat,a mivel a doki előáll. Anyám borogass! Ez még rosszabb a Holtak Napja remake vega zombis ötletétől is! Mellette még nekem szőrszálhasogató az is, hogy rámutatnak a kór eredetére. A Kaptárban megértettem, az Élőholtak visszatérnek szériában is, de itt nem. Egyszerűen nem volt rá – vagy nem így volt rá – szükség.

Bite me S02E073

A The Sourcejó folytatása az előző résznek, és méltó kezdése a nyolcadiknak, és sajnos ennyi is volt csak a szerepe. Átkötő rész, lezárta az egyik konfliktust, és előkészített egy másikat, mellette pedig kezdi kibontakozni a harmadikat. De kevés tényt mondanak ki benne, és a vírus megmagyarázásával is csak az időt húzták. Ennél azért többet érdemelt volna ez az epizód.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.