Oldal kiválasztása

Úgy látszik a mélypont csak három részig tartott, a Resistance-ban szinte minden visszatért a normál és kevésbé normál kerékvágásba. A humor, a szereplők jelleme, a zombik és a zombi védők (!) is mind-mind terítékre kerültek.

Bite me S02E061

Igen, zombi védők. Én is csak pislogtam rajta – utána meg szakadtam a röhögéstől, ahogy hőseinket kezdik náspángolni, majd a vezetőjük enyhén borillatú beszédének hatására, Lauren átáll a sötét oldalra, legalábbis már elindult ezen az úton.  Ami ötletes húzás, az a srácoknak a Dead Rising féle fegyverfejlesztések. Imádtam azt a kőkemény másfél percet, mert már itt sejtettem, hogy kezd a sorozat – bár poén, hogy a végéig már csak négy epizód van hátra – újra talpra állni. D ez miben is nyilvánul meg?

Bite me S02E062

Az első remek húzás az volt, hogy Shawnát megtanították a számítógépes népszerűsítés fortélyát és a zombi vadászos videók a csúcsot döngetik a Youtube-on. Ez persze nem mindenkinek – főleg a katonaságnak nem – tetszik, de ezt ellensúlyozzák, a zombiapokalipszis idején is vígan az utcákon rohangászó fanok. Úgy érzem, túl sok embernek hiányzik a túlélés a szótárából.

Ha már katonaság: mivel Jefféket támogatja a média, és a zombi védőkön kívül szinte minden ember, így a tábornok egy – szerinte nagyon badass húzással, videóban oltja le őket. Hát, ha megdobnak kővel, dobj vissza videóval! De ezzel rémületet maximum csak egy kisnyúlnál tudna kiváltani, a srácoktól is csak döbbent arcot és cinikus megjegyzéseket sikerült kicsikarnia.

Bite me S02E0637

A Resistance újra előhozta belőlem azt a kis fanlányt, akit az előbbi három rész fejbevágott, és elásott két méter mélyre. Minden újra a helyére került és remélem, marad is ez a színvonal – valamint Laurent dobják már ki a fenébe, most már úgyis menni akar, engedjétek ki fiúk!

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.