Oldal kiválasztása

A mai Wil Wheaton Project rész sem tartogatott kevesebb nevetést, mint az előző és az eddigi két rész alapján azt mondhatjuk, hogy egyre jobb a műsor!

wilw

Megtudhattuk például, hogy mi a közös a Trónok harcában és a dinnyében. Továbbá ismét kielemezte pár szóban az eheti Salem epizódot. Hát, ahhoz képest, hogy én egy fél regényt írok róla hetente, ő összefoglalja pár szóban. És a ciki az egészben rám nézve, hogy ő jobban, mint én! No, de rá nem haragudhatok. Továbbá azt is elárulta kedvenc szakáll-vokálunk, hogy hogy kerül a Hellraiser egy kalózhajóra… Nos, fejfájással.

Ezen a héten Felicia Dayt hívta meg műsorába és egyből egy játékra invitálta, ami az én fantáziámat is beindította és határozottan ki akarom próbálni. A neve: How they bite it? A játék lényege, hogy különböző horrorfilmekből vetítenek jeleneteket az egyik áldozatról, aki a következő pillanatban… A feladat, hogy kitalálják, hogyan fog meghalni. Nem könnyű a dolog, tekintve, hogy aki már látott egy pár horrort, az tudja, hogy a készítők alkalmanként igencsak kreatívak a halálnemeket illetően. A dolog ott vált cikivé, amikor egy olyan film került sorra, amit Wil látott, Feliciának megvan és egyikük sem tudta. Képzeljétek, nekem is lett egy pontom! Szóval azt hiszem, hogy ezt a szerkesztőségben még alkalomadtán kipróbáljuk, mert nekem nagyon bejött.

Azt hiszem, a tetőpont ott jött el, amikor nem csak az derült ki, hogy mi köze a szuperhősöknek a pornóhoz, de az is, hogy hogyan lehetnek ezek a hősök olyan gázak, hogy még a legnagyobb hős is inkább a gonosz oldalára áll. Akik nem mellesleg szintén igen megalázó helyzetbe kerültek Wil kezei között. Ez a csávó aztán senkit nem kímél! És nagyon fura memói vannak…

Ezen felül még számos aprósággal lepte meg a kedves nézőit, mint például Hannibál-parfümmel, hangmélyítő csodaszerrel, amit főként Joffrey királynak ajánl (de igen erősen ajánlja ám!), bennfentes infókkal Tom Cruise csúszdaszokásairól, és műsorvezető uraság csúnyán lebukott, hogy szeretne eltölteni egy romantikus éjszakát egy robot társaságában. Semmi baj, mi megértjük.

Én azt hiszem, hogy ha a dolgok így maradnak, függő leszek. Határozottan feldobja az ember estéjét a vizsgaidőszak közepén, ha legalább egy héten egyszer hallgathatja Wil poénjait. Tulajdonképpen sokkal nyugodtabban indulok így a holnapi vizsgámra.

Szerző

Ixi
Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!