Oldal kiválasztása

Oké, most értünk el a hivatalosan is legdrámaiabb részhez. Amikor elkezdtem ezt a sorozatot nem gondoltam volna, hogy lesz olyan epizód, amin épphogy csak tudok mosolyogni – de ez most megtörtént. Az Open for Business több tekintetben is váltás volt – kinek-milyen irányban.

Bite me S02E051

Az elején végre eldől a több rész ót húzódó kakasviadal, és Jeff nyert – ki gondolta volna. Pedig én Derricket is bírom, minden nyomisága ellenére. Valahogy ő kissé életszerűbbnek tűnt – egészen a rész végéig, ahol most inkább nem lövöm le a poént, hogy mit sütöttek el készítők. Legyen annyi elég, hogy nekem nem nagyon jött be ez a húzásuk. Gregg kísérletezése viszont baromira tetszett, kellemes kis Holtak Napja (az 1985-ös film) hangulatom lett tőle, de ezt a másik két jómadár egy későbbi jelentben hazavágta.

Bite me S02E052

Csapatmunka. Ez az egyik legfontosabb dolog egy zombiapokalipszis közepén, ám Mike és Jeff, mintha kissé nagyon eltávolodtak volna Greggtől – amit szegénykének, egy kissé csúnyán adtak a tudtára. Jó, közösen mennek felderíteni, de akkor is, egy csapatot nemcsak a szükség tart egyben – legalábbis normális esetben. Továbbá a katonaság is kezdi helyretenni a dolgokat magában, és hőseinkben immár potenciális veszélyforrást lát, az őrült követők miatt.

Ha már örült követők: zombis/fertőzött horrorokban gyakoriak a zakkant emberek – nem is tudom miért? – akik mindent és mindenkit az ellenségének tart és sajnos Jeffék egy, már alig élő embertársuk szavaiban eszmélnek rá arra, hogy a Youtube-os népszerűségnek nem kis ára van.

Bite me S02E053

Az Open for Business olyan, mint a cseresznyepaprika: rosszul hangzik már a neve is, az íze sem a legjobb, mégis jóllaksz vele. Nem a legjobb rész, érezni az izzadságszagot, mégis az elvártakat hozza –  ugyan kevesebb poénnal, de hozza – Jeff még mindig állat, Gregg a kedvenc, Mike pedig maradjon meg inkább magának. Ami viszont tetszik az a hadseregnek a bemutatása: oké, hogy parodizálják őket, de pont ettől lesznek valamivel többek, mint a komolyabb és ezzel együtt elfuserált társaik.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.