Oldal kiválasztása

Mielőtt még belecsapok a konzervkajába – mint okleveles zombivadász –, feltárom nektek, olvasóknak a rejtekhelyőrzés három íratlan szabályát és, hogy hőseink ezekből mit nem tartottak be, legalábbis normálisan.

Bite Me S02E032

Első: éjszaka – tök mindegy, hogy ki-milyen fáradt – legalább egy őrnek lennie kell. Kettő: megfelelő védelemmel ellátni és/vagy elszigetelni a többi bejáratot. Három: csapdák elhelyezése és azok megfelelő működésének ellenőrzése.

Na kérem, a fiúk az elsőt rontották el – mondjuk nem pont úgy, ahogy fentebb meg fogalmaztam. Ugyanis Jeff a rezidens őr, de elég elé kirakni egy pár szép mellehúsát és sziréni hangot, és máris megfeledkezik a hátsó bejáratról. Így kész is a baj, de a többiekkel karöltve hamar lerendezik a hívatlan vendéget. És ezek után állnak le – személy szerint nagyon király – csapdát készíteni, és már csak egy dolog van hátra. A teszt. És persze, hogy a tömzsi tesót küldik ki csalinak.

Bite Me S02E031

Őszintén, én ezt nem értem. Miért a futás szempontjából a legrosszabbat küldik ki? Pláne, hogy Gregg a kedvencem, de szerencsére semmi baja nem lett és fogott is magának – szó szerint – egy kis japán csajt, az már más kérdés, hogy ugye eléggé zombi a csaj, de hát a szerelem.Na jó, elég a nudi testes vonulatból , maga a rész király, ötletes, de Jeff egyre inkább csúszik le nálam a szerethetőségi lista aljára, már csak Lauren van előtte – amennyire bírtam az első évadban, most kb. ugyanennyit csalódok benne. Kell lennie egy vezérnek, azt aláírom, de akkor miért torzítják el ilyen módon?

Bite Me S02E033

A Point of Entry erős közepes, ötletességet tekintve hozza az elvártakat, de Jeff és Lauren személye kezd nekem kissé terhes lenni – mondjuk Lauren eddig is az volt, de ez most mellékes.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.