Oldal kiválasztása

Hát, nem is tudom, hol kezdjem. Túl vagyok az első The Wil Wheaton Project epizódon, még mindig fáj a hasam a nevetéstől és a fél szerkesztőséget halálra fogom cikizni ezek után. Miért is? Hát, Wil barátunk gyakorlatilag elénk rakott egy olyan stand upot, ami még érdekel is minket.

wilw

Wil Wheatonről elöljáróban érdemes tudni, hogy annak idején a Star Trek: The Next Generationben tűnt fel Wesley Crusher szerepében. Ha valaki esetleg nem követte figyelemmel a sorozatot, akkor annak a The Big Bang Theoryból viszont már ismerős lehet ez az infó, valamint maga Wil is. Azóta feltűnt a The Guild című websorozatban és ő a TableTop házigazdája is, ami szintén a YouTube-on fut. No, és most itt a The Wil Wheaton Project.

Nem akarok mindent elárulni nektek belőle, mert még a végén elvenném a nézettséget szegény csávótól, ami nem célom, mivel magam is nagy rajongója vagyok. Viszont határozottan jó kezdés volt kivesézni a Hugh Jackmanes poénokat egy kis Shawn Asmore-ral és a Frozenből ismert Let it go című dalocskával.

Kifejezetten boldog pillanat volt, amikor megláttam, hogy az általam hetente kitárgyalt Salemről is szó lesz. Annyi biztos, hogy Willel sokban egyezik a véleményünk, mindössze annyi különbséggel, hogy engem annyira nem hoztak lázba a mellek.

Felsorakoztatott néhány törlésre került sorozatot mély, szarkasztikus sajnálatát fejezve ki, főleg a Dracula esetében. Azt hiszem, soha többet nem fogok röhögés nélkül villanykörtét cserélni. Tulajdonképpen nem is szoktam villanykörtét cserélni.

Felbukkant egy sztárvendége is, aki meglepetés volt. Akkora meglepetés, hogy még Wil is meglepődött elég rendesen, majd a továbbiakban felvetődött, hogy esetleg ezek után jöhetne egy új műsor Talking The Wil Wheaton Project. Na ki találja ki, hogy ki volt az?

A Game of Thronest több ízben is érintette, egyrészt néhány szereplőjavaslatot tett az ötödik évadra, többek között egy sárkányra, akiből elöl-hátul jön a tűz. A további ötleteket szerkesztőségünk várja és biztosan nem továbbítja sehova, de a vizsgaidőszakban szükségük van ilyen viccekre is. Második ízben pedig megtudtuk, hogy mi a közös a GoT-ben és a Prince of Persiaban.

Nos, én végig fogtam a hasam a nevetéstől, Wil egy nagyon beteg elme és imádjuk itt a Watchaholicsnál. A poénjait pedig a keményebb rajongók ne vegyék a szívükre, hanem értékeljék ezt a kis humort. Bár, ha sokat nézem, akkor sem Orlissa, sem Catleen nem fog szeretni, mert ennek a műsornak a nyomán fogom oltogatni a sorozataikat, ráadásul emiatt nem fogom nézni a Crossbonest sem. Egyszerűen túl sok minden van, amire jelenleg nem tudok röhögés nélkül nézni.

Egyébként felvetődött a gondolat, hogy most, ezek után esetleg Wheaton papa is csatlakozhatna a szerkesztőséghez. Szerintem emelné a hangulatot. Ti mit gondoltok?

Szerző

Ixi
Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!