Oldal kiválasztása

Oké, én alapvetően imádom ezt a sorozatot, ám azon én is meglepődtem, hogy ez a rész, minden ötletessége ellenére sem lett a szívem csücske. Erről nagyban most Jeff tehet, de erről majd lentebb, bővebben fog szó esni.

Bite me S02E021

Második rész, második lépés a zombiapokalipszis túlélési tippekben. Hőseink találtak védhető helyet. Egyből persze megindul a vita, hogy inkább mégis menjenek el onnan – tippelhettek, hogy ki emelte fel a hangját a hely ellen – ám végül is, a csajokat ledobták ott, hadd öljék meg szájkaratéban egymást, a fiúk meg elindulnak kajáért. Ám itt is előjön az alfahím párbaj, és Jeff most kicsit túllőtt a célon: oké, hogy ő az önjelölt vezér, de ezt nem kéne mindenki képébe vágni félpercenként, mert ezzel csak azt éri el, hogy a néző azt érzi, hogy megkattant.

Bite me S02E023

Végül is – a nagyobb jó érdekében – félreteszi mindenki az ellentéteket és férfiúink pedig betérnek, a Romero pizzériába. Anyám! Lehet, hogy ez csak nekem esett le, de itt mintha instant megidézték volna minden zombi film atyját, személyes kedvencemet, George A. Romerot! Hát ezért egy hatalmas piros pontot kapnak, ahogy a további jelenetek okán is.Feltűnik egy kamerás gyerek – kis furcsaság, hogy zombi vész alatt még van áram, de üsse kavics – és egy spontán ötlettől vezérelve felveszi Mike-ék zombihentelését, ami azonnal siker lesz a neten. Igen, net is van Los Angelesben, még mindig, annak ellenére, hogy totál el van zárva a külvilágtól.

Bite me S02E022

Lényeg, ami lényeg, hogy a videó miatt a katonaság is tudomást szerez a trióról, és először lehetőséget, később egyfajta „veszélyt” látnak bennük, nem tudom miért. A katonai vezető pedig nem azt mondom, hogy ripacs, de hogy nem tudja visszaadni azt a kemény kőagy őrnagyot, az is biztos.

A Shot Gun – igen, jól írtam, így van a cím – kissé visszaesés nekem a szériában, de még így is egy élvezhető rész, remek poénokkal és Romero bácsika bevitelén is csak a kalapomat lengetem. Amúgy, miért van egy olyan érzésem, hogy Jeff és Derrick (Morgan Benoit) közötti ellentét Shawna miatt van?

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.