Oldal kiválasztása

Tiszta Barátok közt kezd lenni ez a sorozat. Félre ne értsetek, ha valaki az ilyesmit szereti, hát egészségére, de ez a Salemnél nem oké. Mindenki haragszik mindenkire, elárulják egymást és jaj. Komolyan gondolták ezt? Nagyon remélem hogy nem  bevallom, kicsit unom ezt a hullámzó minőséget.

salem24

Miután múlt héten Mercy megelégelte a pocsék sorsát és úgy döntött, ő is majd nagy boszorkány lesz, most arra is rájöhetett szerencsétlen, hogy ez annyira nem jó ötlet. A dolgok nem úgy mennek, hogy gondolok egyet és majd hirtelen a méhkirálynő mellett kötök ki. Szegény, kicsi, naiv Mercy. Már kezdem sajnálni. És hogy még ezek után is ennyire lökött… Hát, erre mit mondjak?

Eleve nem fogom fel, hogy miért gondolta, hogy ez egyszerű lesz. Tulajdonképpen a választott mestere sztorijából már tudhatta volna, hogy ez nem úgy fog menni, hogy hopp, ezt most kigondoltam és csókolom. Ezek után miért ő van meglepve és mit depressziózik? A döntésekért felelősséget kell vállalni.

salem23

A másik rossz döntést Johnny fiú és Mather hozta meg, amikor úgy gondolták, hogy az nagyon jó, ha megtartják a malumot és nem adják a boszorkányok kezébe. Annyiból jó is volt, hogy sikerült elkapniuk Rose-t, aki szépen be is árulta a többieket, azonban arról az apró tényről elfeledkeztek, hogy nem feltétlenül érdemes egy öreg boszorkánnyal packázni, mert még a végén olyat mutat, hogy kettéáll a fülük! Ennyi buta embert! Bármennyire is szeretném sajnálni, ha nem láthatnám többé Shane Westet ezzel a menő séróval, aki ennyire idióta, azzal nem tudok mit kezdeni.

salem22

Azt viszont nagyon bírtam, ahogy megismerhettük részleteiben is Mary történetét a „csodálatos” férjével. Eddig is tudtuk, hogy ez érdekházasság volt, viszont ezzel a vonallal megismerhettük egy királynő rögös útját a teljhatalomhoz. Keményen küzdött érte és azt mondom, megérdemli, hogy most ő a fejes Salemben.

Valójában ahhoz képest, hogy az elején mennyire nem bírtam Maryt, újabban ő az, aki fenntartja ezt az egész történetet és akire leginkább érdemes odafigyelni. Ahogy haladunk előre, nem csak a boszorkányság részletei bontakoznak ki, de az ő személyisége is, és lassan rájövünk, hogy nem egyszerűen egy hideg, számító nővel van dolgunk, hanem egyben egy kedves, melegszívű nővel is, aki nehezen találja az egyensúlyt a céljai és a szíve között, mert az egyik kizárja a másikat. Az élet bizony nem könnyű, főleg, ha az ember egy céltudatos nő. Én viszont nem féltem őt, szerintem megáll a lábán, bármi is történjen.

salem25

Az viszont nagyon nem tetszik, hogy többnyire arról szólt az epizód, hogy ki miért rág be a másikra és miért szúrja hátba  mint valami szappanopera, csak más környezetben. Én nem ezért kezdtem bele ebbe a sorozatba és most nagyon be vagyok rágva ezért. Az évad felénél járunk és még mindig vegyes érzéseim vannak, mivel egyik epizódban elém raknak valami tök jót, aztán a következőben el is rontják.

Szerző

Ixi
Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!