Oldal kiválasztása

Új évad, új részek, még több állatság. Ezzel köszönt minket a Bite Me második évada, ami, részeit tekintve, duplája elődjének, szóval tíz epizódon keresztül gyönyörködhetünk hőseink válogatott marhaságaiban.

bite me S02E01

Indításként Gregg vágyálmát tapasztalhatjuk meg, ami – miután megpillantja Jeff arcát – riadtságba csap át. Rezidens főnökünk képregény stílusban felvázolja általa kiütött társának az eddig történteket. Zombik, menekülés és egy társ elhunyta. A katonaság és a kormány töketlenségét mi sem bizonyíthatná jobban, mint a zavaros, kissé dedós hangvételű rádióbeszéd.Nem tudok hova tapsolni. És még kérditek, hogy az ilyen típusú filmekben miért a kormány csődöl be először?

bite me S02E01-1

A tévés jeleneten én fulladtam a röhögéstől és – előre is elnézést a szőkéktől –, de az a poén hatalmas, amit a riportercsajnál elsütöttek. Ha már szőkék: Lauren köti az ebet a karóhoz, hogy barátnőjéhez ugorjanak be és mentsék meg. Hát azzal mondjuk egy pöppet elkéstek mert a csaj hamar bezombul és – én eddig nem igazán bírtam annyira Mike-ot, de itt egy olyan király zombihentelős jelenetet csinál, hogy a könnyem is kicsordult a röhögéstől.

bite me S02E01-2

Így kell zombit ölni stílusosan. Persze Lauren ennek cseppet sem örül, főleg nem Shawna ex-párjának öccse, aki jelenleg a sofőr, és igencsak szeretne alfahími pozícióban lenni. Nem fog sikerülni, de azért megpróbálja.

A Continue méltó nyitó epizódja a második évadnak. Tökéletesen illeszkedik a Night Makes a Stain vonulatához és tovább is remekül viszi a cselekményszálat. Gregget még mindig imádom, Mike most – a zombis jelent folytán – nőtt a szememben, viszont Lauren, ha még tud valahova csúszni, na most biztos, hogy odakerült. Valamint Jeff egy picit kezd idegesíteni, de hát senki sem lehet tökéletes, csak ez a rész!

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.