Oldal kiválasztása

És el is érkeztünk az első évadzáró részhez. Igen, gondolom most mindenki csak pislog, de bizony, a Bite me első évada csak öt epizódból áll – mintha amúgy sem lenne eléggé rövid. Mindegy, a továbbiakban már majd a második pofonpárbaj részeit fogom boncolgatni, most azonban jöjjön a lehető legblődebb, legidiótább, legjobb zombiapokalipszises hangulatú rész.

bite me s01e05

Nos, Lauren, miután magához tér az ájulásból kap egy instant zombi gyorstalpalót és néhány tömeggyilkos arckifejezést a fiúk részéről – és tőlem is – amikor megemlíti az Alkonyatot. Utána újból fellángol a vita Mike és Jeff között, ami elmegy egy olyan sértésig, hogy azt férfi csak hatalmas tűrőképességgel tudja elviselni.Utána megjön Shawna és párja, akik az elfajzott házibuliról menekülnek be – magukkal csalogatva zombik hadát, akikkel szemben a ház (majdnem) minden lakója felveszi a kesztyűt, katanát, baseballütőt és miegyebet. Ám menekülni kényszerülnek a garázsba és onnan egy olyan macsós megmozdulással törnek ki, hogy a Feláldozhatókba nem volt ilyen.

bite me s01e05-1

De azért sajnos hibák – az írók inkább poénnak szánták, de nekem nem úgy jött le – itt is vannak. Nem azért, de ki az kattant csaj, aki egy zombi inváziós harc kellős közepén kap rögtönzött tűzet és áll le vadul smárolni a párjával. És ezt kétszer is elsütötték. Köszönöm.

bite me s01e05-2

A Night Makes a Stain megfelelő lezárása az első és egyben előkészítője a második évadnak. Lehet, hogy nem tökéletes, de annyira szórakoztató egyszersmind tanulságos és fricskás, hogy nem lehet nem szeretni. A hangulat még mindig üt, a szereplők remekül hozzák a formájukat és ez az egész élmény azt rögzíti benned, hogy ülve maradsz és nekiesel a második évadnak, mert tudni akarod a csapat sorsát.

Csak gratulálni tudok.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.