Oldal kiválasztása

Hát már lassacskán elérünk az évadzáráshoz – már készítem is a papírzsepit –, de addig is, egy életem, sok halálom, vessük bele magunkat a Night Vision világába. A hangulat már eléggé a tetőfokára hág, Mike is szembesül élőholt csemegetáborunkkal, és Jeffék is hozzák a szokásostól jóval badassabb  formájukat.

bite me s01e04

A rész kezdetén meglátogatja hőseinket, a szexuális élete miatt eléggé ismert hölgy Marcy elzombisodott verziója és, hát jó kockáink harcolni kényszerülnek. Mike meg időközben összefut szíve szottyával – mindenki kedvencével – és egy mondattal és az elmaradtatlan internetes posztokkal meggyőzi kedvesét, hogy zombik igenis vannak, és hogy kockaként ő képes megvédeni.

bite me s01e04-1

„Because…I play video games.”

 Hát kisfiam, vörösödet sem győzted meg igazán, engem meg végképp nem. Akkor már inkább Gregg vagy Jeff – utóbbi ráadásul 100%-ig túlélő és, mint ahogy azt bemutatta, hogy a jelzőpisztollyal való ölés nagymestere is. Itt azért már eldőlt, hogy kinek mi lesz a szerepe: Jeff a született vezér, Gregg a kutató és Mike…Nos, ő csak van. Na, jó, nem, ő a taktikai ész a bandában, de azért Lauren miatt kap apait-anyait – és én meg is értem, hogy miért.

bite me s01e04-2

Night Vision. Vágjatok fejbe, ha nincs igazam, de szerintem ez lett a legjobban sikerült rész. A zombik végre teret nyernek, egyre jobban borzolják szereplőink idegeit, és  felszínre jönnek az eddig rejtett képességek is – ide lehet venni a csapatvezetést, fegyverforgatást és az „orvosi” ismereteket. Továbbá Laurent is egy enyhébb sokk éri Mike-ék házába érve, amire nekem ennyi volt a reakcióm: úgy kell neked!

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.