Oldal kiválasztása

Mint ahogy azt az előző két rész is remekül tálalta, hőseinknek gőze sincs arról, hogy kedvenc esti hobbijuk megtestesült, és hogy ők erre nagyon is későn eszméltek rá.Egy. Kettő. Három. Ő egy zombi! – Ennyi. Ennyi kellett a hasfalszaggatáshoz és az újabb képernyő elé ragasztáshoz, de nem is bánom. Végre egy ízig-vérig zombis sorozat a The Walking Dead mellett, ám ugye itt inkább a humor dominál.

bite me S01E03

Gregg és Jeff, Mike kirohanása után nem sokkal kerülnek szembe egy – először ember, később már élőholt– taggal, akinek modell szépségű arcát meg is örökítik, majd azt elemezgetve esik le nekik a tantusz, hogy itt bizony nagy a baj. Közben megjelenik Lauren, Mike nője, aki már itt elvágta magát nálam, mint szereplő – nem tehetek róla, egyszerűen ki nem állhatom, mondjuk, ez inkább a színésznő érdeme, semmint hibája.

bite me S01E03-1

És most, jöjjön egy pici negatívum: bár ez a rész nagyon jó, egy kis buktató mégis számomra van benne, az pedig Shawna (Dani Lennon) léte ebben a sorozatban. Oké, hogy szép és sexy ruhákban mászkál, meg kell valaki, aki után Jeff csorgathatja a nyálát, de akkor már miért nem valami „túlélőbb” kinézetű és személyiségű lányt raktak be helyette? Tényleg nem értem ezt a nebáncsvirág vonulatot a túlélő horrorokban.

bite me S01E03-2

Utolsó szavak jogán még kitérnék a címszereplő srácra: Brian (Dustin Coffey) az előző részben megismert és ott el is zombisodott hapsi, itt sajna nem szerepel sokat, de ha képernyőn van, én nem hogy megijedni nem tudtam tőle, hanem egyenesen a vakuval lekapott képébe nevettem. Tipikus zombi alapanyag, már csak kinézetét tekintve is.

A Craigslist Guy alapvetően egy élvezhető kis epizód, ám nálam már itt eldőlt, hogy Laurent a zombik elé vetném, és Shawanak sem adnék sok esélyt a túlélésre – ha nem ismerném a második évad eseményeit. Nyugodjatok meg, ez az eddigi háromfogásos menü a negyedikben fog tetőzni és akkor szem nem fog szárazon maradni.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.