Oldal kiválasztása

Már a kezdő képkockák meggyőztek arról, hogy hosszú ideig vezetni fogja nálam a „kedvenc horror sorozat” listát és így is lett. Nem tudom – de elvileg igen –, hogy ki volt az az elborult elméjű, aki felelős ezért a gyöngyszemért, de minden tiszteletem és a szívem az övé (Jarrett Lee Conaway).

bite me se1e1

Egy fárasztó, munkával és idegbajjal telt nap után, mi is kapcsolhatna ki jobban, mint hörgő, csoszogó idiótákat mészárolni? Akik amúgy a való életben is az agyadra mennek – ha mellé még lenne egy karton energiaital is, de ez már egy teljesen más könyvgerinc. A részek rövidsége miatt sajna, nem tudom elkerülni a SPOILERT, így ne kövezzetek meg, ha egy-két jelenetnél kissé többet ütöm a billentyűzetemet.

bite me se1e12

Eme durva tíz percben megismerkedünk hőseinkkel, és már velük sem akárhogy: Mint egy játékban, szépen fel van sorolva az erejük, intelligenciájuk, stb. Mint a kockák legtöbbje, így muskétásaink is a normál életben totál szánni való jelenségek:  Jeff a reménytelen szerelmes, aki a helyi duhaj dani eléggé kirívóan öltözködő csajáért csorgatja a nyálát; Gregg a béna duci, aki folyton rossz lányok után sóvárog, mégis szerintem ő a szíve a csapatnak; Mike a tipikus keményített ing, ő az, akiből a jó ég nem nézné ki, hogy extrém játékos. Csupán a tévéjük rideg, digitális vérrel áztatott képernyője lehetnek azok, akik valójában. Kockák. És a záró képekben feljön az apokalipszis első jele, az elmaradhatatlan biohazard jel, szép vörös keretek között.

bite me se1e13

Egy remek sorozat, remek indítórésze az Outbreak. A szereplők már az első perctől fogva szimpatikusak –  Gregg az abszolút kedvenc –, a humor az valami frenetikus és itt jelzik is nekünk a készítők, hogy ez később sem fog alábbhagyni. A nyitóképnél feltűnő élőholtak pedig bizonyítják, hogy a sminkmesterekhez is hozzálehetne vágni egy pár aranyszobrocskát – bár azt nem tudom, mennyi jár Youtube-os sorozatnak, de üsse kavics, megérdemlik

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.