Oldal kiválasztása

Hát ez a cikk most simán viselhetné a ”bátyók lázadása” címet , mert felsorolt hímeink között előkelő helyeken szerepelnek az idősebb – vérszerinti vagy fogadott testvérek.

  1. A Béna boss = „Haneuma” Dino

A Katekyo Hitman Reborn hősének, Tsunának önjelölt bátyókája szintén maffiavezér, és ahogy kis jövendőmondónk, Fuuta is említi, ő a legjobb szívű mindközül. Számomra ő volt a legnagyobb humorforrás a sorozatban Yamamoto mellett: erős és veszélyes ellenfél, de ha nincsenek mellette a társai, képes a saját lábában elesni. Ez a kettősség egyszerűen – nem tudok rá mást mondani –, aranyos.

Haneuma Dino

  1. Nagy kard forever = Ragna The Bloodedge

Nos, a Blazblue hőse eleinte nem tartozott a kedvenceim közé, de ahogy volt szerencsém nézni a karakterének a kibontakozását, egyre jobban megkedveltem. A makacskodása, vagy ahogy az emberekhez viszonyul mind rettegett hírnevét hirdetett erősíteni, mégis kissé kisfiús vonásai mellett egy remek bátyó, aki ahol tudott, vigyázott a húgára, és ütötte szöszke öccsét. Tipikus nagytesó, nem hétköznapi tálalásban.

Ragna the Bloodedge

  1. Az (el) Takaritó = Levi

Igen, kedves fangirlök, jól látjátok, Levi csak a harmadik. Aki jól ismer, az tudja, hogy én is imádom, de most valahogy ez a szeretet csak a harmadik helyre volt elegendő. Amit benne a legjobban bírok – az ereje mellett –, az a jelleme. Látszólag olyan hideg, hogy az Antarktisz hozzá képeszt Szahara, de legbelül senki sem tudja, mit is gondol vagy érez. Ahogy egyre jobban halad előre a történet, annál jobban kezd számomra a megismerhetetlen Terminátorból egy emberibb, szerethetőbb karakterré válni – sajnos jó adag drámával karöltve. Csak így tovább!

Levi

  1. A név nélküli király = Meruem

Na, aki eddig azt hitte, hogy csak válogatott szépfiúk kerülhetnek fel a listára, akkor ezt Meruem személye a Hunter x Hunterből garantáltan megcáfolja. Ő, ugyanis akárhogy is nézem sok minden, de nem helyes. Sőt, kifejezetten ijesztő jelenség és ezt kezdeti jelleme is erősíti: szadista, hatalommániás és rendkívül intelligens, ám mint minden ilyen férfinak a változáshoz, csak egy nőre volt szüksége. De nem hagyományos módon, Komugi ugyanis minden szempontból Meruem ellentéte, mégis egy idő után nem képesek a másik nélkül lenni és a vele való bánásmód és az ebből következő drasztikus jellemfejlődés emelte ezüstérmessé a ”név nélküli királyt”.

King Meruem

1.A tüzes macsó = Portgas D. Ace

Oké, Igen. Már megint egy One Piece tag került az első helyre, de mondjátok, hogy nem lepődtetek meg. Ace, Dinohoz hasonlóan fogadott bátyus, mégis jobban gondoskodik és szereti tesóit, mint jó pár vérrokon az animék történetében. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy szó szerint feláldozza magát kisöccséért.  Hát, az volt az a jelenet, ami után én is elhasználtam egy százas csomag papírzsepit, mert annyira sok részben nem szerepelt Ace, nagyon hamar a szívemhez nőtt. Shanks mellett holtversenyben a kedvenceim.

Portgas D.Ace

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.