Oldal kiválasztása

5. Tokiko Tsumura

 A Busou Renkinből ismert Tokiko alapvetően nem a legnagyobb szépségéért elismert hölgyemény, de hogy nehéz nem kedvelni, az is biztos. Esélyes, hogy senki nem szeretne az ellenfele lenni, de hogy amúgy mit művel zárt ajtók mögött, az mindenkit érdekel, és jó a sérója.

animecs1

 

4. Margery Daw

Tipikusan az a fajta nő, akiken elsütik a titkárnős vicceket. Nagyon nem tudok ezért senkit hibáztatni. Egy részeges idióta, mégis ő az, aki igazán bebizonyította, hogy a könyv a legjobb fegyver és nem nagyon szokás neki nemet mondani. Többnyire az animében vagy Shana kardját, vagy az ő dekoltázsát csodálhattuk, de ez ellen szerintem olyan sokan nem tiltakoztak.

animecs2

3. Freya

 Bocsánat, a Chobits nálam nem volt kihagyható. Freya az idő nagy részében nagyjából olyan volt, mint egy hátulról jövő kis sötét hangocska. Egy igen szép hangocska. Tulajdonképpen rakhattam volna Chii-t is ide, de ő ehhez túl cuki. Freya nem főszereplő ugyan, mégis többen megkedvelték őt, mivel teljesen más kisugárzása van, mint az úgymond „testvérének”, és valahogy sokkal hatásosabb ettől az ő megjelenése.

animecs3

 2. Shana

Ó, drága Shana! Már a második szereplőt szedem a Shakugan no Shanából, de sebaj. Neki menő, beszélő kardja és sok haja van. És pont. Azt hiszem, ő az a ritka szereplő, akit mindenki kedvel nemtől, kortól és minden egyébtől függetlenül. Kicsit morcos, kicsit agresszív és szeret parancsolgatni. Már csak egy ostor hiányzik a kezéből.

animecs4

1. Boa Hancock

 Most megleptem valakit? Mondjuk az már egy kicsit vicces egybeesés, hogy Hanamával mindketten a One Piece-t raktuk első helyre és egyikünk mégsem OP-rajongó. De ezt a rejtélyt rátok bízom. Hancockról a kedvenc cosplayerem mondott el annak idején mindent egy mondatban: gyönyörű, kitart álmai férfija mellett és van egy menő kígyója. Kell még ehhez bármi kiegészítés? Szerintem nem.

animecs5

Szerző

Ixi
Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!