Oldal kiválasztása

Mint leendő diplomás fangirl, én sem kerülhetem el a listázást, főleg, ha azt jó barát kéri. Fogom nagyjából tíz év tudását, kidobom őket az asztalra és gonosz banya módjára, de szelektálok. Kissé öreg, ám jószívű? Jöhet. Hideg és céltudatos? Abszolút. Sem kor, sem kinézet határ nincs, csak a belső számít. Elvileg. Lányok, most tessékeljétek ki párotokat. Vegyetek ölbe egy tál popcornt és élvezzétek a műsort.

5. A hallgatag kosaras = Mitobe Rinnosuke

Csöndes, kiváló kosaras, és bár a szemöldökén átmennék párszor egy fűnyíróval, mégis van benne valami, ami minden anyós és leány kedvencévé teszi Mitobet. Talán a visszafogott beszéde és az abból következő, sokkal többet mondó mimikák és tettek teszik a Kuroko no Basuke néma hősét az ötödikké. Meg az, hogy ő nem robbantja fel a konyhát.

Mitobe Rinnosuke

4. A fegyvernepper= Kasper Hekmatyar

Eleinte a Jormungandból Jonah volt az abszolút kedvencem, de ahogy végignéztem a második évadot, Kasper ugrott az első helyre. Ez még számomra is meglepő volt, ugyanis eléggé fújtam rá amiatt, ahogy Jonahval járt el első találkozásukkor. Ám a Perfect Orderben így deletelte minden ellenszenvemet és poénkodó halálkufárból lett egy hideg, számító, mindenkin átgázoló „rosszfiú”. Az idézőjelezés – mivel Kasper hivatalosan a jó oldalon áll – csak szimbolikus, mégis, aki már látta a Jormungandot, főleg a Perfect Order ötödik részét, az tudja miért kellett a titulus.

Kasper

3. Az imádkozó inas= Agni

Ha már mindenképpen be kéne szerezni egy inast – ami a szobám állapotát tekintve igencsak időszerű – csak és kizárólag Agnit választanám. A Kuroshitsuji Indiai származású harcos inasa számomra a kezdetektől fogva a legkedvesebb karakter ebből az animéből és a helyét masszívan tartja is. Ezt enyhén egzotikus kinézete mellett személyiségével érdemelte ki: nyugodt, kedves, segítőkész és bárkit, aki kötözködik vele, egy csapással – persze csak parancsra – leveri. És nem tudom, kinek hogy jött le a mangából, de szerintem ő az egyetlen ember, akit még Sebastian is tisztel, ami nagy szó egy démontól.

Agni

2.A hét tenger barma= Sinbad

Na, most dobják el a Halálistenek a kardjukat, Light is rakja el a Halállistát, mert megérkezett az igazi nagyágyú. Sinbad, ki hét tenger ura, hét Dzsinn mestere, és az ittasan meztelenkedés vitathatatlan aranyérmese is, most azonban kakasviadalunkban csak a dobogó második fokára állhat. Nos, mit is mondhatnék a Magi háremkirályáról? Hát, tipikusan ő az a férfi – fentebbi rossz szokása és kissé playboy hajlamai okán – aki miatt a lányos apák fegyverért nyúlnak, mégis alapvetően egy rendes, jó király, erős szövetséges, de ha piál, garantáltan a falnak mész tőle.

King Sinbad

1. A félkarú rabló= Shanks

Aranyérmesünk személye sem lehet kérdéses: Vörös hajú Shanks, a One Piece egyik legerősebb és legpozitívabb szereplője méltán érdemelte ki az első helyet. Erős, mint két tucat Darth Vader, többet tud piálni egy Diósgyőr szurkolónál és mindemellett nagyon jó, ha a barátjának tart, mert ha kell, a világgal is szembeszáll érted. És ő az a személy, aki ha meghal, én átúszok Japánba és megverem a mangakát, hogy rajzolja vissza az életbe.

Akagami no Shanks

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.