Oldal kiválasztása

Úgy érzem, ennek az évadnak adhattunk volna olyan alcímet, hogy Kenzi csalódásai. A múltkori rész után már eleve aggódtam érte, de most már kezd komolyra fordulni ez a dolog. A következő epizóddal vége az évadnak és készül szépen a lezárás, egyedül az ő ügyében kérdéses, hogy mi lesz.

LostGirl50

Az Una Mens elpusztult – megjegyzem, ahhoz képest, hogy mekkora feneket kerítettek neki, annyira sokat nem szerepeltek, ez egy kicsit sánta így – és az erejük a Magba szállt. Rainer már a töri könyvek szerint is rosszfiú, de Bo még mindig adja a naivat, Kenzi szét van esve, és hogy fokozzuk az élvezeteket, most még az is lehet, hogy Bo apja egy ló. Ez így viccesen hangzik, pedig a dolog komoly. A múltkor már volt szó erről a Pürripusz nevezetű paripáról, aki gonosz és jó lenne, ha nem térne vissza – de persze itt mifelénk mindig az történik, aminek nem kéne.

LostGirl47

Hale temetése után megjelent egy igen hetyke harcos leányzó azzal a fura mániával, hogy Bo a királynő. Hát, mit ne mondjak, tud időzíteni a kisasszony. Nem hiszem, hogy újat mondok, ha azt mondom, kiderült, hogy Bo valóban a Királynő. Igen, nagybetűvel. Ez egy sablonos húzás, amiből szép galibákat lehet csinálni, mindenhol szeretik is alkalmazni, s ha nem pont erről a szukkubuszról lenne szó, még be se szólnék. Komolyan, én imádom őt, de királynő? Ezzel a naivitással? Ezen az alapon akár a szomszéd hétéves gyereke is lehetne a Királynő, még az is jobban elbánna a feladattal! Legalább annyiból jó fejek voltak a készítők, hogy nem erőltettek be egy olyan jellemváltozást, hogy az teljes mértékig elrontana mindent, Bo nem igazán bír el a feladattal, s hogy minden kerek legyen, Kenzinek itt telt be a pohár. Az ember nagyon tudja szeretni a másikat, de amikor már negyedik éve minden a szuperhős legjobb barátnődről szól, körülötted mindenki természetfeletti lény és még a Próféciában is mindenki megjelenik rajtad kívül, hát, akkor betelik a pohár. Vele is ez történt, szóval igen aggódva várom, hogy mi fog történni, mert egy kicsit megijedtem, hogy ki akarják írni őt, ami elég rossz húzás lenne, mivel a legtöbb ember őmiatta nézi a Lost Girlt

LostGirl49

Aztán itt van még ez a táltos lovacska. Még mindig nem sokat árultak el róla, csak azt, hogy ló, hogy a Sötétség Ura, meg az is kiderült, hogy Bo apja. Milyen ciki lehet, amikor az apád a Sötétség Ura és neked őt le kéne győznöd, pedig egész életedben arra vártál, hogy megismerd – nem akarnék a helyében lenni.

LostGirl46

Ismét feltűnt a színen kedvenc Morriganünk is. A változatosság kedvéért már megint Bóra fáj a foga, csak hát ilyenkor gáz, ha az embernek egy orvos a szeretője, aki bele van esve a kiszemelt áldozatunkba. Olyan dolgok történhetnek az emberrel, amire nem igazán számított. És a dolog csattanója, hogy van egy fia, akit pont azért dobott el magától, mert olyan, amilyen és most Evony is belekóstolhat abba a létbe, amit úgy lenéz. Szegény.

LostGirl48

Hm. Még sok minden vár ránk az utolsó részben, nem tudom, hogy akarják negyvenöt percbe belesűríteni, szerintem kilencvenre volna szükség, de majd meglátjuk, mi lesz. Szerencsére azonban nem kell sokáig sírnunk, ha vége lesz, ugyanis már készül az ötödik évad.

LostGirl51

Szerző

Ixi
Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!