Oldal kiválasztása

Csak hogy a realitások talaján maradjunk igen, jól olvastátok a címet és nem, nem ment el az a maradék eszem is, ami volt.Oké, viccet félretéve elkapott, pontosabban visszatért nálam az Alien-láz, és így vettem a bátorságot és csokorba szedtem a számomra legszimpatikusabb nem-emberi személyeket/fajokat. Lássuk is a listát.

5. Embo

Kedves, Mr. Érthetetlenül beszélő a Kyuzo fajt erősíti és Cad Bane után a második legerősebbként számon tartott fejvadász a Star Wars univerzumában. Az addictok ne verjenek meg, unokaöcsémék révén látnom kellett az animációs szériát is, de nálam valamiért nem váltott ki öngyilkossági hajlamot. Visszatérve Embora, hogy mit is kedvelek benne? Ez fogós kérdés, ugyanis én sem tudom. Mondjuk az nagy pipa nála, hogy kiváló harcművész/mesterlövész/orvgyilkos stb. De úgy általában, nem tudok mást mondani, van benne valami. Tovább!

embo

4. Necromorphok

A nagy űrlény brigádon belül talán a Dead Space gonoszai jelentik a kakukktojást, ugyanis ők emberek voltak míg a földönkívüli fertőzés miatt át nem alakultak  ocsmány, hörgő,zombiszerű lénnyé. De mégis király hogy a normál fegyverek nem hatnak rájuk, simán átvágják a fémajtókat és alapjáraton a nagyon naturalisztikus megjelenésük és odaüt. Na, jó én azért nem tartom őket szexisnek, mint néhány elfajzott ürge a neten, de ellenfélnek királyak, és még ha nem is minősülnek 100%-ig aliennek, embernek sem sorolnám már őket. Kicsit sem.

Necromorph

3. Asmodianok

Van egy olyan sejtésem, hogy túlzottam rászoktam az Aionra, mégis nem kikerülhető a tény, hogy az érme (esetünkben az Atreia nevű bolygó) sötétebbik felén élő lények, bizony pazarok. Az Elyosokra most azért nem térnék ki, mert ők- aki már játszott ezzel a játékkal az tudja- hogy a szárnyakat leszámítva totál emberiek. Jó, őket is lehet variálni kedved szerint, de az most egy teljesen más könyvgerinc. Asmodianok: sötét bőr, karmos láb és ujjak a kézen is (dat hátvakaró) -valamint ezt mi barátnőmmel most fedeztük fel- a hátukon is van egy „szőrnyúlvány” vagy nem tudom mi. Maga a temperamentum, a saját népével szembeni hűség és az, hogy nem teljesen emberiek teszi őket érdekessé, számomra legalábbis.

aion_asmodian

2. Todd

Igen, itt egy újabb szomorú szamuráj, csakhogy ő nem szomorú, végképp nem szamuráj. Todd egyike a nagyon kevés elnevezett Lidércnek a Csillagkapu Atlantiszban, és én egyből megkedveltem. Először csak az erejét és a vitrioltól is élesebb nyelvét, később pedig már pedig a teljes jellemét. Lenézi az embereket, de segít nekik, persze csak ha a saját érdekei is úgy kívánják. Van némi humora és nagyon intelligens, ami nem mondható el legtöbb fajtársáról. De azért a vér nem válik energiaitallá, ha kell, ő is hozza a kis gonosz Lidércformáját. Mégsem bírok rá haragudni.

Stargate Todd

 1. Predatorok

Hát kérem, itt nincs kérdezni való, hogy miért is szeretem őket. Nagyok, erősek, meglepően okosak, de tudják, hogy hol vannak a határok. Jó példa erre, hogy-oké vadásznak- beteget, öreget, gyereket, nőt és fegyvertelent nem ölnek és nem is bántanak. Ők csak a nagy prédának élnek és az általában a falukon is köt ki. Ez mind szép és jó, csak hát az első jelző, nem kifejezettem alkalmazható rájuk. Sőt, maszk nélkül kifejezettem csúnyák és-túl sok mindent talál a neten- én ha este meglátnék egy ilyet az ágyam mellett, nem az lenne az első reakcióm, hogy magam mellé (magamra) invitálom. Viszont az irántuk való szeretetemet mi sem fejezi ki jobban, hogy egyik osztálytársammal azon gondolkodtunk egy jó darabig, hogy rá kéne a volt oszifőnkre engedni egyet.

Predator

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.