Oldal kiválasztása

Újabb kérés futott be hozzánk, ezúttal A pankrátor c. filmre. Hanamával nagy vidoran rá is vetettük magunkat, mert ez inkább a mi világunk. Nem is csalódtunk a műben, mindent megkaptunk, amit vártunk tőle.

thewrestler1

A film Randy, the Ram, a pankrátor történetét meséli el nekünk sok csihi puhival, majd egy infarktust követően rengeteg másfajta küzdelemmel: a való élettel. Bizony nem könnyű a normális emberek életét élni, miután az ember megszokta a reflektorfényt, a magas fizetést és a rajongókat. Neki azonban meg kell próbálnia, az egészsége érdekében. A világ azonban nem kegyes Randyvel. A csajozás nem olyan egyszerű, ha az ember komolyan gondolja, a lányunk nem bocsát meg mindig mindent és nem valami nagy élmény egy csemegepultban salátát pakolni a dobozokba. Természetesen az elején még próbál optimistán hozzáállni, sőt, az új munkáját is élvezi, hiába néznek rá furcsán a vevők. Igyekszik. Azonban az ember nem engedhet meg magának újabb botlást, ha egész életében csak magával törődött.

thewrestler5

Nem csak azért volt Mickey Rourke a legnagyobb ász a forgatásokon, mert nem kevés edzést fektetett a dologba, emellett annyira jól sültek el a dolgok, hogy később felajánlottak neki egy meccset a WrestleManian, de emellett az ellenfelei nem kispályások, hanem valódi pankrátorok. Szerencsére az elszenvedett sérülések mennyisége és súlyossága meg sem közelíti azt, amit a filmben láttunk.

thewrestler4

Ixi:

Én imádtam. Randy számomra eleve egy szerethető karakter volt. Ezen nem változtatott az sem, hogy az infarktusa után hamar lecsúszott. Mint fentebb említettem, szeretünk az ilyen embereken csámcsogni, de valójában fogalmunk sincs, hogy milyen érzés. Randynek ez volt az élete. Nagyon tetszettek a küzdelmek, bár azért akadt, ahol még én is elfintorodtam – ezt nem könnyű elérni – és nagyon aggódtam érte az egész film alatt. Számomra sok mást is adott, amit már szintén taglaltam és én már csak ezért is szívesen ajánlom bárkinek. A karaktereket is nagyon jól rakták össze, tökéletesen válogatták a szereplőket. Klappolt az egész. Ja, és ki ne felejtsem, az izomzat nem keveset számított a látványban, hihi.

thewrestler2

Hanama:

Fentebbi bűntársam szavait követem. A film lehet, hogy nem egy Oscar-mű, de a szíve és a mondanivalója a helyén van. Randy nekem is a kedvencem, de ezt a színésznek is betudom, akinek jó ideje rajongója vagyok. Nem csak hogy tökéletesen visszaadja a karaktert, hanem még a benne és körülötte lejátszódó folyamatokat is remekül kijátssza, például hogy újra egymásra találnak a lányával és hogy az apaság mennyire furcsa neki. A mellékszereplők kidolgozottsága sem annyira elcsépelt és egysíkú, mint az ilyen típusú filmek legtöbbjénél. Oké, kissé dilisek de abba helyzetbe és környezetbe tökéletesen illeszkednek és így lesz a Pankrátor világa egy nagy kerek egész.

thewestler3

Köszönjük a sok támogatást, hamarosan újra ringbe szállunk!

Szerző

Ixi
Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!