Oldal kiválasztása

A vonat a szó legszorosabb értelmében újra elindult. Kaptunk egy akciódús részt szexi madárkákkal, Dysonnal menő ruhában, fura eseményekkel és vonattal. Kell ennél több? Nekem nem.

LostGirl35

Miután a múltkor Bo megkapta a dobozkáját, ideje volt, hogy végre ki is nyissa, és lám, megtalálta a fekete füstöt, ami elrabolta annak idején a harmadik évadban. És még milyen dögös az a füst! És vannak dögös társai is! No, de ne szaladjunk előre, maradjunk a cuki fekete füstnél, aki valójában holló. Hogy a hollók tulajdonképpen mit csinálnak és mire jók, azon kívül, hogy a temetőben csipegetnek, arról sajnos fogalmunk sincs, viszont a többségük jól néz ki és nagyon nincsenek oda a Vándorért, és a rajta való bosszúállásért bármit megtennének. Ezen eseményeknél fogva köt ki Bo egy ronda barlangban egy fura boszorkánnyal, aki Leviatánnak nevezi magát és szereti a találós kérdéseket.

jpeg

Ismerve azonban a szukkubusz szedett-vedett családját, természetesen nem szeretnék magára hagyni a lány és egészen fura szövetségek alakulnak közöttük ki annak érdekében, hogy segítsenek neki. Egyrészt a Dyson és Lauren páros, akik Bo nyomába erednek néhány injekciós tűvel és fegyverekkel. Habár megértem, hogy miért lépnek ők szövetségre, hiszen ugyanazért az emberért küzdenek, mégsem érzem reálisnak. Tudom, kissé vicces ilyet mondani egy fantasy sorozat esetében, de azért gondolkodjunk már egy kicsit. Közös cél és egyebek, mindez teljesen logikus, de a való életben soha nem történne meg. Farkas ugyan még sosem voltam, de az emberek ilyenre nem hajlamosak és Lauren nagyon is emberi lény. A másik megmentő-páros Kenzi és Tamsin, akik Trick cuccai között kutakodnak, hogy valami segítségre leljenek, helyette azonban egészen mást találnak: a Vérkirály múltját.

LostGirl34

Az öreg korábbi élete viszont két szálon fut, mert nagy egoizmusa közepette elindul az exéhez, hogy kiderítse azt, amit még saját maga elől is titkol – egyébiránt szerettem ezt a cselekményszálat. Egyrészt azért, mert imádtam, ahogy az ex nővére Fitzynek szólítja Tricket, másrészt teljes mértékig lecsupaszította kedvenc uralkodónkat és megláthattuk a valódi énjét. S utána persze még a homlokomra is csaptam jó erősen, hiszen az összes évad alatt ezek egyértelmű tények voltak, de a törpe mindig úgy adta el, hogy egészen mást gondoltunk róla.

LostGirl33

Mindezt aztán megkoronázták egy olyan befejezéssel, hogy WTF? Miután Boo végre feljutott a vonatra és elkezdődött egy csini bunyó, hirtelen besétált a Dal ajtaján és olyat közölt, hogy leestem a székről. Viszont nagyon örültem, hogy a szerepéből nem esett ki még ezen körülmények között sem.

LostGirl32

Akciódús volt, meghökkentő és élvezhető, azt az egy incidenst leszámítva, hogy Dyson és Lauren összefogtak, ami már egyébként sejthető volt az előző részből is. Ja, és megvan az évad beszólása is, amely Laurentől származik, miközben épp egy hím hollót fenyeget az injekciós tűivel.

„Úgy telenyomlak titeket nemi betegségekkel, hogy még peteérésetek is lesz tőle.”

Szerző

Ixi
Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!