Oldal kiválasztása

Kezdjük a beéneklést! Lalala! És most hagyjuk abba, mert ez szörnyű! Hagyjuk meg a madárkának az új epizódban.

LostGirl19

A múltkori kérdésemre válaszolva – Visszatérünk-e az információhiányhoz? -, megkaptam a választ ebben a részben. Nem. Péntek este az ausztrál tévénézők az operával ismerkedhettek a Lost Girl keretein belül. Nem vagyok oda a műfajért, de még nekem is azt kell mondanom, hogy szép. Aktuális áldozatunk egy énekesmadár. Meg kell jegyeznem, hogy remekül választották a színésznőt a szerepre, mert valóban egy aprócska madár jutott róla eszembe. Na, és hogy mi a pláne egy rigóban? Ahelyett, hogy kora hajnalban az ablakod alatt fütyörészve felébresztene, a hangjával emlékeket tud előhozni a tudatalattiból, vagy akár meg is ölhet vele – habár ez utóbbiba ő maga is belehalhat.

LostGirl21

Amellett, hogy Bo-nak szüksége van a segítségére, hogy kiderítse, miként is került ő a sötét oldalra, egy kedves, szerelmes történetet is megismerünk – ami nem is olyan kedves. Énekesmadarunk hangjával a gazdagabbak szeretik kényeztetni magukat, s két család lopkodja oda-vissza egymástól, csakhogy a kis hölgy kedvese az egyik család feje. Mondjuk én nem értem, hogy mit eszik rajta, mert bunkó és állatias, ráadásul önzőségben még engem is túlszárnyal, de hát nincs mit tenni. A szerelem vak, nem próbálom megérteni.

LostGirl20

Valójában próbálták valahogy beleszőni a az évad történeti szálába az epizódot, de ogazából semmi információt nem tett hozzá: filler. Viszont nem érzem zavarónak, hogy beleraktak egy kis tölteléket, főleg, mivel érdekes is volt, de ettől még filler marad. A rész során egyébként felcsendül a fentebb emlegetett Haláldal is – szerintem gyönyörű.

Aki pedig nem szeretne spoilert, mert még nem nézte meg, az ne görgessen tovább, mert én viszont nem bírom ezt magamban tartani:

*SPOILER*

Kenzi végre összejött Hale-el, Dyson társával. Öcsém, évek óta erre várok! Hogy tarthat valami ennyire sokáig? Tudom, tudom, jó munkához idő kell, de hát, na! A második évad óta azt várom, hogy végre befejezzék ezt a béna színjátékot arról, hogy nem érdeklődnek egymás iránt. Még úgy is tökéletesek együtt, hogy Hale-t elevenen megnyúzza az ismerősi köre fele, ha kiderül, hogy egy emberrel jár. Kit érdekel?

LostGirl22

*SPOILER VÉGE*

Azért még az összértékelést megkapjátok. Nekem bejött és bár köröm rágva várom, hogy mi lesz, jó volt egy kis lazítás a nagy buzgóságok között. Finom kis limonádé volt szép zenei kísérettel.

 

Szerző

Ixi
Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!