Oldal kiválasztása

Na, szóval nézzük, mi a helyzet a varázsvilág háza táján. Bo Sötét Fae lett. Pontosabban a vére, viszont ő ezt nem igazán szeretné. Ezúttal megtudhattuk, mi is történik azzal, aki megpróbálja megtámadni az Una Menset.

LostGirl16

Evony frizura-bemutatót tart és már nagyon várja, hogy kedvenc succubusunk csatlakozzon az ő kis csapatához. A régi főnök feltűnésével azonban eltűnt az új, szóval ismét van kit keresni a rejtélyes Vándoron kívül, aki az előző évadban igen sok galibát okozott. S hogy mivel próbálják rávenni Bo-t, hogy az egész lényével elkötelezze magát? Megkínálják azzal, amire leginkább vágyik. Míg Kenzi bulizik a varázslényekkel és összefut régi és szó szerint nagy barátjával – aki nem mellesleg enyhén pocsék helyzetben van. A nagyfiú megmentésére tett fáradozások okán megcsodálhatjuk, milyen egy Fae táncpárbaj – nekem bejött.

Az új és hamar bukott Morrigan kapcsán ismerkedünk meg Pietrával a Kalandor Fae-vel. Ő segédkezik a vámpír megtalálásában. Azonban ezzel visszatértek a régi rossz szokáshoz, hogy nem tudunk meg semmit az ismeretlen, mellékszereplő fajról – csupán annyit, hogy rettenetesen izgága és enyhén kretén.

LostGirl17

Eközben Tricket is magához rángatta az Una Mens, úgy tűnik, ő is rossz kisfiú volt. Úgy tűnik, ez lett a divat, hogy mindenki őket bosszantja. Én a helyükben elgondolkoznék, hogy ha mindenki ennyire utálja őket, akkor el kéne takarodni. A lényegre térve, az alma nem esett messze a fájától, az unokájához hasonlóan ő sem szeret szót fogadni és csak úgy elköteleződni, mert azt mondják.

LostGirl18

No, de egyéb dolgok is kiderültek. Fentebb gyakran emlegetett Una Mens titkai végre lelepleződtek. Már kezdtem türelmetlen lenni, hogy ez a lenyalt hajú nőci és az undok bandája mit keres itt. Most azonban többen is felbosszantották őket, így eljöttek rendet tenni – egyelőre nem úgy nézem, hogy jeleskednének eme csodás tevékenységben. Vex, Trick, Bo, az emberek. Morcos egy népség. Nem mellesleg Vexnek még egy csúnya bibije is van.

Remélem, hogy az új faj mellőzése csak egy egyszeri kilengés volt, mert ha igen, akkor azt mondhatom, végre tökéletesedünk. Az epizód hozta a jó kis Lost Girl-hangulatot, volt sok Kenzi, nem értünk semmit és végre a csatározások sem egyhangúak.

Még annyi magánvéleményt hozzáfűznék, hogy nem értem, hogy Bo valójában miért nem akar sötét lenni. Tudom, a sötét oldal a gonoszoké, meg blabla, de ő maga is látta, hogy a Világosak sem olyan kedves és jó teremtmények, mint a mesében, mégis ragaszkodik hozzájuk. Ilyen alapon már amúgy el is kötelezhette volna magát hozzájuk – legalábbis szerintem ez lenne logikus. A két oldal különbségét Kenzi össze is foglalta ebben a részben: „A világosak ***fejek,és a sötétek… Hát ők is ***fejek, de nagyon tudnak bulizni”. Ezek után csak nekem csábítóbb Evony keze alatt ücsörögni, akinek legalább stílusa is van?

Szerző

Ixi
Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!