Oldal kiválasztása

LostGirl8

Na szóval. A múlt alkalommal már Dyson (Kris Holden-Ried) már elindult Bo után egy elementállal. Igen ám, de Bo (Anna Silk) rossz kislány és lelépett a vonatról, ahol lennie kéne és belebotlik egy családba, akiket egy dzsámbi gyötör. Gondolom most nagy szemekkel néztek, hogy mióta töltöm a szabadidőmet afrikai gyerekek között. Nem töltöm. A dzsámbi egy testrabló fae.

Lexikon szempontjából határozott fejlődés észlelhető a sorozatban, mert immáron nem kell az alap információkon kívül a google-t elővenni. Megismerjük a dzsámbi szívszorító – nem, most nem ironizáltam – történetét is és végre sikerült megtalálnunk a kis tévelygőt, akinek pocsék stylistja van, mert ráaggatott egy függönyt – isten tudja, miért. No meg az enyhén szólva is buggyant családot, akikre rászállt. A kiscsaj jófej – gondolom, ha már megszoktuk a kamasz valkűr jelenlétét az előző részben , de most nem szerepel, ezért adnak másik tinédzsert (pedig nekem nem igazán hiányoznak az akkori pattanásaim). A szülei viszont teljesen idióták, komolyan, én még szomorú történet nélkül is trollkodnék a házukban, ami mellesleg elég menőn néz ki.

LostGirl7

Bo végre rátalál saját magára. Pontosabban annél még egy kicsit többre. Eddig sem kellett félteni, de idén tökösebb, mint volt. Imádom nézni, ahogy bunyózik.

Előkerült az eltűnt ex-morrigan Evony (Emanuelle Vaugier) is. Egy kis átalakuláson ment keresztül. A régi göndör frizura a múlté és elvesztette az egyik szemét is. Szerintem vagány, habár ő nem ért velem egyet, mert rögtön szervált magának új látószervet. Én a helyében inkább felcsörögtem volna valamelyik divatgurut, hogy tervezzen néhány divatos szemtakarót.

LostGirl10 

Végre mozgásba lendült a doki szála is, aki Bo eltűnése után elhagyta kis csapatunkat és jelenleg emberek között tengeti életét pincérnőként – vörös hajjal. Megajándékoztak egy meglehetősen irreális leszbi jelenettel. Ejnye,Lauren, hát ennyire vagy hűséges a szerelmeidhez? Bár azt be kell vallani, hogy eddig sem volt jellemző rá, hiszen korábban a kómában levő szerelme gyógyítgatása közben kavart a succubusszal.

LostGirl9

Jó kis rész volt. Volt benne kísértet, Dyson, szellemkastély, Dyson, jó beszólások, Dyson, egy kis bunyó, és persze Dyson. Ha még egy kis Kenzi is lett volna, akkor már teljes lenne a boldogságom, na, de majd legközelebb.

 

Szerző

Ixi
Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!